Kik a "mélymagyarok"?

Itt már leírtam egyszer. Bár ott a turbómagyar kifejezést használta a kérdező, de kb. ugyanaz.

Olyan magyarok, akik magyarabbnak gondolják magukat a többi magyarnál. Demagógok, akik nincs velük az ellenük van.
Magyarul persze nem tudnak írni, imádják a Jobbikot, a Kádár-érát és az arabokat, azoknak is a szélsőségesebb formáját (szept.11 - arab-magyar barátság napja).

"Olyan magyarok, akik magyarabbnak gondolják magukat a többi magyarnál. Demagógok, akik nincs velük az ellenük van.
Magyarul persze nem tudnak írni, imádják a Jobbikot, a Kádár-érát és az arabokat, azoknak is a szélsőségesebb formáját (szept.11 - arab-magyar barátság napja)."
Jobbikos vagyok,de nem gondolom hogy magyarabb vagyok valakinél.Írni tudok magyarul,utáltam a Kádár rendszert,az arabokat szintúgy.Szóval ne provokálj.

"Néhány - magát viccesnek gondoló - liberális találta ki a nemzeti érzelmű magyarok alázására."
Khm.
Ajánlom a vasárnap nyolckor kezdődő műsort, biztos a liberálisok készítik.

"Jobbikos vagyok,de nem gondolom hogy magyarabb vagyok valakinél.Írni tudok magyarul,utáltam a Kádár rendszert,az arabokat szintúgy.Szóval ne provokálj."
Ez kicsit paradoxon nem? Jobbikos létedre utálod az arabokat, pedig a Jobbik él-hal az arabokért. Vona be akarta hívni a választásokkor az Iráni Forradalmi Gárdát is.
A másik meg, hogy itt is meg van a demagógia, aki ellent mondd a Jobbiknak, kritizálja azt, az már rögtön egy provokátor...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!