A szlovák-autó tulajok, és a segélyen elő romák a bűnösök?
Utóbbi hetekben állandóan ez a téma. Rengetegen külföldről hozzák be az autójukat kikerülve néhány plusz költséget, rengetegen használnak rokkant kártyát, és ugye rengeteg a segélyen elő cigány.
Én megértem őket, nem ítélem el!! Egyszerűen leleményesek, és ebben a nyomorúságos országban megakarnak kerülni néhány felesleges pénzszórást, hogy minél jobb életet biztosíthassanak a családjuknak. Jelenleg ott tartunk, hogy a becsületes ember ebben az országban nem tud megélni.
Lehet, hogy nem az adócsaló vállalkozókat, szlovák-auto tulajokat, ingyenélő cigányokat kellene szidni/büntetni, hanem azokat akik igazán felelősek a kialakult helyzetért.
Ha körülmények úgy hoznák én is szereznék rokkant-kártyát, szlovákautót. A buszbérletemen is hamis diákigazolvánnyal spórolok, amíg tudok:)
Tegyük fel, hogy mindenki úgy gondolkozik ahogy te.
Előbb-utóbb fenntarthatatlan lesz a rokkantsági kedvezmények rendszere a segélyezés stb.
Viszont annyiban egyetértünk, hogy itt becsületesen csak meghalni lehet, vagy még azt sem.
Csak első körben értek egyet.
Valóban a válságért és az esetleges rossz létbiztonságért azok felelősei fizessenek.
Ezek után büntessük a kisebb bűnözőket.
El kell törölni a regadót és nincs probléma..
A rokkant kártyásokat meg f@szra húznám az összeset..
"együk fel, hogy mindenki úgy gondolkozik ahogy te.
Előbb-utóbb fenntarthatatlan lesz a rokkantsági kedvezmények rendszere a segélyezés stb"
Ezért kéne ezeket mind megszüntetni. Azon kívül hogy igazságtalan diszkriminatív hogy egyeseknek ingyen jár az amiért másoktól pénzt követelnek, csak visszaelésekre ad lehetőséget.
Gondolom ezt a rokkantakra érted, azért vagy így kiakadva, nem a segélyezésre :)
Komolyan azt hiszed, hogy ma csak cigányok kapnak segélyt?
"Komolyan azt hiszed, hogy ma csak cigányok kapnak segélyt?"
Nézzük csak ki is kaphatnak segély:
- Kereső tevékenységet nem folytat.
- Családban az 1 főre jutó jövedelem nem haladhatja meg a minimálnyugdíjat (25E Ft/hó)
- Nincs tulajdonuk (tehát önkormányzati lakásba laknak v illegális lakásfoglalók)
Ennek nagyon "roma szaga" van szerintem. :) Legalábbis a magyarok 95%-a tutira nem felel meg ezeknek a feltételeknek hiába nincs benne az hogy "csak romáknak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!