Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szlovák rendszámos autó miért...

Szlovák rendszámos autó miért csak kevés van Magyarországon ha olyan jó?

Figyelt kérdés

Helló nem értek annyira a jogi dolgokhoz de sokan mondták hogy szlovákiában kell beíratni az autót mert nagyon olcsó,de én mégis csak 2láttam még ebben az évben!!BP.

ha olyan olcsó miért nem járkál mindeki szlovák rendszámos autóval????????????

köszi

hellóóó

2010. nov. 28. 14:32
 1/5 anonim válasza:
100%
mert a vpop ráment a külföldi rendszámos autókra. amúgy én rengeteg külföldi és ideiglenes rendszámú autót látok. szlovákot is.
2010. nov. 28. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:

A VPOP már nem piszkálja a szlovák rendszámos autókat mert rájöttek, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, mert jogszerű.

Szerintem azért nincs olyan sok, mert azért macerás a dolog, illetve csak nagyobb értékű autóknál kifizetendő, ráadásul amúgy is visszaesett a piac, most nagyon kevesen vesznek új autót.

2010. nov. 28. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Én rengeteg szlovák rendszámos autót szoktam látni itt Borsodban.
2010. nov. 28. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:

a szlovák , német és más uniós rendszámosokat nem tudják elcsípni. most is rengeteg van .

csak az EU-n kívülieket meszeli el a VPOP.

2010. nov. 28. 16:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi várom a továbbbi hozzászólásokat (megy a zöld)
2010. nov. 28. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!