Most komolyan te mit kezdenél a CHF hitelesekkel?
Figyelt kérdés
Ha rajtad múlna mit csinálnál? Adnál állami támogatást? Mert mindenki csak fúj a kormányra, de olyan megoldás ami mindenkinek jó, szerintem nem létezik...2011. máj. 27. 16:26
11/14 anonim válasza:
Most már igen keveset lehet tenni velük. Mikor elkezdett romlani a forint AKKOR kellett volna tenni valamit. Átváltani forint alapúra a hiteleket amint megneszelték, hogy baj van pl. De most már semmit nem lehet tenni (az se feltétlen jó megoldás, hogy kifizetik a hitelesek helyet). Rokonaim is érintettek, és szörnyű, hogy kilátástalan a helyzetük. Rendesen fizetik az egyre magasabb részleteket és több lett a tartozásuk... Ha lenne plusz pénzem segítenék nekik fizetni, de örülök, hogy meg tudok élni és hogy nincs hitelem :(
12/14 anonim válasza:
Ezért nincs nekem hitelem. És nem is lesz soha. A szomszédom csak azért vett egy vadiúj Lexus autót, mert nekem is az van. Most megy teljesen tönkre. Ennyire gyagyák az emberek, sajnos. Akinek meg nincs pénze lakást venni vagy építeni, lakjon albérletben amíg nem tudja önerőből állni a sajátot.
13/14 anonim válasza:
Itt most per pillanat a lakáshitelesek gondja a fő gond,nem azoké akik autót vettek,vagy nyaralni mentek belőle.Jó megoldás nem lesz.Az állam zsebbe nyúlni nem fog az is biztos,feleslegesen habzik a szája egyeseknek,hogy az ő adójukból ugyan már ne....Elmegy majd másra a befizetett adó, ne aggódjatok.Az új politikusaink új házára,mediterrán nyaralásokra,luxus autókra,magán gépekre,képviselők éves kiadásaira.Óóó lesz annak helye bőven..
14/14 anonim válasza:
Az állam akkor sem fizetheti ki a mások által felvett hiteleket. És ezt nem azért mondom mert én nem szorultam rá soha hitelre semmilyen téren, hanem egyrészt nem kötelességük mások hülyeségét rendbe hozni, nincs is rá pénz, és ez nagyon vérlázító lenne azon hitelesek szemében akik rendesen fizetnek, míg más "rászorulók" helyett meg kifizetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!