Ha rajtad múlna mit csinálnál? Adnál állami támogatást? Mert mindenki csak fúj a kormányra, de olyan megoldás ami mindenkinek jó, szerintem nem létezik...
Persze kezd el a részletezést,ha már bajba jutott családokat lőnél tarkón,mert a bankok totális hülyének nézik őket.Persze, kezd el barátom.
2011. máj. 27. 16:39
2/14 anonim válasza:
Az a segitség amit most "kigyúrtak" ott fent,az nem segitség.Ez csak egy időhúzás.Aki már nem birta fizetni a pl.40-ről 70-re,majd 80-ra feltuningolt részleteket,az mostanra odáig jutott,hogy a 40-et sem fogja tudni.Persze ebben közrejátszik ez a kiba@ott munkanélküliség.Mert ugye én hiába szeretném fizetni azt az átkozott hitelemet,ha egyszer nem találok munkát,meló nincs.Valahogy innen indul a gond.Öt év múlva viszont ugyanott lesznek ahol a "part szakad"Kezdhetik törleszteni az elmaradt "kedvezményt"Ez minden volt csak segitség nem.
2011. máj. 27. 16:46
3/14 anonim válasza:
Hogy szubjekt én, az nem számít.
Ugyanis a politika ami az eseményeket rajzolja.
A politika pedig a lázongásoktól és a "forradalmaktól" tart a leginkább, hiszen nagyon megcsappanhat a szavazat rájukeső hányaga. Az ember meg már csak olyan hogy akkor hadakozik a hatalommal ha nincs mit veszetnie.
Az élelem meg a lakhatás pedig az ami ha veszélyeztetve látszik akkor minden vesznilátszik.
Az az, ha 100000 ren bedőlnek az 400e ember, akik már elég heveseklehetnek hogy a gyulladási hőfokot előidézzék egy nagy nagy bulira. Aztán gyorsan csatlakoznak akiknek annyira kevés amit elveszthetnek hogy nem nagy a kockázat.Na meg akik joggalelégedetlenek a sorsuk alakulásával, és már is van 3-4mill ember ami már nem csak a fülkékbe csinál forradalmat, és nem csak egy egy autóborúl lángba!
Ők a gyutacsok a bombán, és ezt tudják a politikusok.
2011. máj. 27. 18:12
4/14 anonim válasza:
30 éve többen éltek Magyarországon mégis mindenkinek volt hol laknia. Azóta épült többezer ház és lakás, mégsincs egy rakás embernek hol laknia. Megoldás? 30 éve jó volt a szülőknél lakni. Gazdaságos legalábbis. Jahogy bazinagy függetlenség, meg "nehogymá' a zanyámmal lakjak"... A kényszer nagy úr. Az volt akkoris, most is. Sokan sírják vissza azokat az időket, hogy "de akkor jobb volt, mindenkinek volt munkája" stb. Na a családi összeköltözés nem is olyan roszz ötlet a költségek elosztása végett. Nameg akkor nem probléma anyukának dolgozni, mert ott a nagyi. Beteg a gyerek? Nem lesz gond a munkahelyen, ott a nagyi. Nem jó megoldás. De jó megoldás nincsen. Az sem megoldás, hogy az állam kifizeti akár egy részét a hitelnek. Mert akkor jön a lázadozás a másik oldalról: mi az, hogy a meggondolatlanságot támogatjuk? Nekem miért nem jár ugyanaz a pénz, ami a lakáshiteleseknek?
2011. máj. 27. 19:17
5/14 anonim válasza:
Igazad van kedves 76 os. És összefoglalva a mondandód itt az igényekkel van a baj túlnyomórész. Egyáltalán nem a bankok tehetnek a hitelesek problémájáról, hanem ők maguk. Szerintem senkit sem kényszerítettek fegyverrel, hogy hitelt vegyen fel. Nagyszüleim idejében még a nők is képesek voltak vályogot verni és hordani, ma már erre még a férfiak többsége is lusta. Adjon nekik pénzt a bank, hogy megvehessék a mások kemény munkája által készített vályogot, téglát, cserepet, aztán törlessze helyettük az állam. Értitek már a tarkólövést?
2011. máj. 27. 20:00
6/14 anonim válasza:
Senki sem kényszerítette őket, hogy felvegyék a kölcsönt. Ráadásul sokáig kevesebbet is fizettek mint a forintosok. Most, hogy többet kell fizetniük , ami amúgy is előre látható volt, azok pénzéből segítsük ki őket, akik inkább takarékoskodtak, vagy épp azokéból akik előre látóak voltak és inkább Ft-be vették fel a hitelt?
A CHF hitelesek kockáztattak és most úgy tűnik nem jött be nekik.
2011. máj. 28. 12:07
7/14 anonim válasza:
19.17-es 76%-os.
"30 éve mindenkinek volt hol laknia" Persze,hogy volt mert akkor akár egy gyerekre is kiutalt az önkormányzat lakást.Még ha szükséglakás is volt,de adtak. Most ?Még három gyerek mellett is évekig kell pályázni,meg könyörögni.Mi marad akkor?Ha nincs "nagyi"??Albérlet,ahová egy szöget sem verhetsz be a tulaj tudta nélkül,vagy a hitel.Más verzió nem nagyon van.
2011. máj. 28. 14:38
8/14 anonim válasza:
"Mi marad akkor?Ha nincs "nagyi"??"
Őszinte részvétem a szüleid miatt.
2011. máj. 28. 18:14
9/14 anonim válasza:
Köszönöm a részvétet,de a szüleim hál'istennek élnek.
2011. máj. 28. 21:39
10/14 anonim válasza:
Akkor őszinte részvétem az értelem utolsó morzsájának pici buksidban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!