Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Roma-kedvezmény: 25 ezerért...

Roma-kedvezmény: 25 ezerért eltűnik a 100 ezres tartozás. Mi jön még?

Figyelt kérdés

Előbb lakást annak a romának aki iskolába járatja a tanköteles gyerekét és legalább az egyik szülő dolgozik a családból.

Most meg ez: [link]

2011. máj. 26. 20:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

21:46

Ok. Proli vagyok. Fiatalkoromban is az voltam, mégse kaptam lakást Kádár bácsitól. Sajnos nem "roma proli" vagyok.

2011. máj. 26. 21:49
 32/40 anonim ***** válasza:
Ja és ne nézd a Tahó Világot, továbbá vitában se használd, mert csak elhülyülsz tőle.
2011. máj. 26. 21:53
 33/40 anonim ***** válasza:

"Fiatalkoromban is az voltam, mégse kaptam lakást Kádár bácsitól."

Más magyar családok akkor miért kaptak?

de most már unalmas vagy, szóval szia! :)

2011. máj. 26. 21:54
 34/40 anonim ***** válasza:

21:54

Fogadjunk te is rájössz miért...

Azért mert "C" kategóriások voltak, és előbb volt gyerekük mint munkahelyük.

A becsületes (hülye?) magyar meg előbb elment dolgozni, és csak utána akart gyereket. Hiába rosszul voltunk mi összeszerelve ehez a kommunizmushoz.

Csak az a baj, h manapság egy elvileg piacgazdaság-szerű rendszerben még mindig ez a fordított gondolkozásmód van érvényben h azoknak kedveznek, akik ingyenélők. Csak azért mert gyereket szül. Meg azért mert szegínroma. És a többiekkel mi lesz? Azok dögöljenek meg a híd alatt?

Jóccakát

2011. máj. 26. 21:59
 35/40 anonim ***** válasza:
87%

"Mi a jobb?

a, Integrálni a romákat bármi áron.

b, Hagyni tovább gettósodni a cigányságot.

c, Polgárháborút szítani, és leölni mindenkit. "

Az első nem működik, mert nem nekünk kell őket integrálni (a társadalomba), hanem nekik kellene integrálódniuk a társadalmi normák, az együttélés íratlan szabályainak betartásával. A másodiknál tartunk, de idővel elérjük a c fokozatot is.

"Előbb lakást annak a romának aki iskolába járatja a tanköteles gyerekét és legalább az egyik szülő dolgozik a családból. "

Ha a Farkas Flórián-féle beszólásra gondolsz, azt szerencsére megcáfolták, reméljük nem csak egyelőre.

"Hagyjuk így megrohadni őket, hogy bűnözőket nevelnek?"

Születés-szabályozás, mégpedig kötelezően, nem azzal, hogy támogatjuk a rendesen dolgozó és gyereknevelő családokat és mellette a soha az életben nem dolgozó, a gyereknevelést hírből sem ismerőket is. Kemény dolog, biztos lesz néhány liberális, aki inkább örökbe fogadná azokat a gyerekeket, akiknél előre látható, hogy a szülők nem tudják majd tisztességgel felnevelni, taníttatni.

2011. máj. 27. 06:50
 36/40 A kérdező kommentje:

Kedves Petronius!

A tegnapi 20.18-as válaszodhoz:

Elfelejtetted bemásolni a cikk elejét:

"Elindult az adósságrendező projekt a leghátrányosabb helyzetű kistérségben, Tamási környékén. A lebonyolító a bonyhádi Független Roma Egyesületet, mely már rendelkezik e téren szerzett tapasztalatokkal. Az egyesület elnöke, Babai László elmondta: közel 54 millió forintot nyertek az adósságcsapda elkerülésére szolgáló kisérleti program megvalósítására. "

Picikével több az erre szánt pénz, mint az általad bemásolt 600 ezer forint.

Valamint a számolásod is sántít, mert az önkormányzati 600ezret nem teljes törlesztésre, hanem az állam által rendezendő 75% megelőlegezésére fordítják.

2011. máj. 27. 07:17
 37/40 A kérdező kommentje:

A 25ezres önrészt majd rendezik a rendkívüli "segíj"kéből, mert erre nem lesz pénzük.

Érdekes módon arra van, hogy a kocsmában igyanak minden nap, az általános iskolás gyerekük és a 16 éves terhes lányuk szájából ki ne essen a cigi.

Igen, kezeljük az adósságokat, segítsük a rászorulókat, de ebben se legyen diszkrimináció és ne azokat támogassuk állandóan akik nemhogy nem tesznek, de nem is akarnak tenni semmit a saját adósságaik rendezése érdekében (kivéve a segíjke követelését és a gyerek potyogtatást)

2011. máj. 27. 07:25
 38/40 anonim ***** válasza:
0%

"Azért mert "C" kategóriások voltak, és előbb volt gyerekük mint munkahelyük. "

Nem hinném. Ez az állításod is bizonyítja, hogy tudatlan vagy. Mert ha mindenki C kat. volt, akkor az ország jó része cigányokból állt. :)

A lepontozás megy, de az érvelés már nem nagyon.

ja és újból leírnám: proli vagy!

2011. máj. 27. 18:40
 39/40 anonim ***** válasza:
0%

A komment megírásának időpontja: ma 07:17

lesz@rom

2011. máj. 27. 18:41
 40/40 anonim ***** válasza:

18:40

Nem tudom miért gondolod hogy a nagyobb rész kapott. Pár sokgyerekes cigány család kapot aztán ezt nagydobra verték. A többiek meg lóf@szt se kaptak. Ezért utálta mindenki a komcsikat mert csak az ilyen lumpeneknek volt az jó. Aki dolgos volt azt meg kisemmizték.

Persze az ilyen magadfajta igénytelen proliknak jó volt a rendszer akik nem szerették odatenni magukat a munkába, csak mindig szövegeltek. Ezzel a kisebbségvédő szövegeddel téged még a kiszbe is beválasztottak volna.

2011. máj. 27. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!