Roma-kedvezmény: 25 ezerért eltűnik a 100 ezres tartozás. Mi jön még?
Előbb lakást annak a romának aki iskolába járatja a tanköteles gyerekét és legalább az egyik szülő dolgozik a családból.
Most meg ez: [link]
21:46
Ok. Proli vagyok. Fiatalkoromban is az voltam, mégse kaptam lakást Kádár bácsitól. Sajnos nem "roma proli" vagyok.
"Fiatalkoromban is az voltam, mégse kaptam lakást Kádár bácsitól."
Más magyar családok akkor miért kaptak?
de most már unalmas vagy, szóval szia! :)
21:54
Fogadjunk te is rájössz miért...
Azért mert "C" kategóriások voltak, és előbb volt gyerekük mint munkahelyük.
A becsületes (hülye?) magyar meg előbb elment dolgozni, és csak utána akart gyereket. Hiába rosszul voltunk mi összeszerelve ehez a kommunizmushoz.
Csak az a baj, h manapság egy elvileg piacgazdaság-szerű rendszerben még mindig ez a fordított gondolkozásmód van érvényben h azoknak kedveznek, akik ingyenélők. Csak azért mert gyereket szül. Meg azért mert szegínroma. És a többiekkel mi lesz? Azok dögöljenek meg a híd alatt?
Jóccakát
"Mi a jobb?
a, Integrálni a romákat bármi áron.
b, Hagyni tovább gettósodni a cigányságot.
c, Polgárháborút szítani, és leölni mindenkit. "
Az első nem működik, mert nem nekünk kell őket integrálni (a társadalomba), hanem nekik kellene integrálódniuk a társadalmi normák, az együttélés íratlan szabályainak betartásával. A másodiknál tartunk, de idővel elérjük a c fokozatot is.
"Előbb lakást annak a romának aki iskolába járatja a tanköteles gyerekét és legalább az egyik szülő dolgozik a családból. "
Ha a Farkas Flórián-féle beszólásra gondolsz, azt szerencsére megcáfolták, reméljük nem csak egyelőre.
"Hagyjuk így megrohadni őket, hogy bűnözőket nevelnek?"
Születés-szabályozás, mégpedig kötelezően, nem azzal, hogy támogatjuk a rendesen dolgozó és gyereknevelő családokat és mellette a soha az életben nem dolgozó, a gyereknevelést hírből sem ismerőket is. Kemény dolog, biztos lesz néhány liberális, aki inkább örökbe fogadná azokat a gyerekeket, akiknél előre látható, hogy a szülők nem tudják majd tisztességgel felnevelni, taníttatni.
Kedves Petronius!
A tegnapi 20.18-as válaszodhoz:
Elfelejtetted bemásolni a cikk elejét:
"Elindult az adósságrendező projekt a leghátrányosabb helyzetű kistérségben, Tamási környékén. A lebonyolító a bonyhádi Független Roma Egyesületet, mely már rendelkezik e téren szerzett tapasztalatokkal. Az egyesület elnöke, Babai László elmondta: közel 54 millió forintot nyertek az adósságcsapda elkerülésére szolgáló kisérleti program megvalósítására. "
Picikével több az erre szánt pénz, mint az általad bemásolt 600 ezer forint.
Valamint a számolásod is sántít, mert az önkormányzati 600ezret nem teljes törlesztésre, hanem az állam által rendezendő 75% megelőlegezésére fordítják.
A 25ezres önrészt majd rendezik a rendkívüli "segíj"kéből, mert erre nem lesz pénzük.
Érdekes módon arra van, hogy a kocsmában igyanak minden nap, az általános iskolás gyerekük és a 16 éves terhes lányuk szájából ki ne essen a cigi.
Igen, kezeljük az adósságokat, segítsük a rászorulókat, de ebben se legyen diszkrimináció és ne azokat támogassuk állandóan akik nemhogy nem tesznek, de nem is akarnak tenni semmit a saját adósságaik rendezése érdekében (kivéve a segíjke követelését és a gyerek potyogtatást)
"Azért mert "C" kategóriások voltak, és előbb volt gyerekük mint munkahelyük. "
Nem hinném. Ez az állításod is bizonyítja, hogy tudatlan vagy. Mert ha mindenki C kat. volt, akkor az ország jó része cigányokból állt. :)
A lepontozás megy, de az érvelés már nem nagyon.
ja és újból leírnám: proli vagy!
A komment megírásának időpontja: ma 07:17
lesz@rom
18:40
Nem tudom miért gondolod hogy a nagyobb rész kapott. Pár sokgyerekes cigány család kapot aztán ezt nagydobra verték. A többiek meg lóf@szt se kaptak. Ezért utálta mindenki a komcsikat mert csak az ilyen lumpeneknek volt az jó. Aki dolgos volt azt meg kisemmizték.
Persze az ilyen magadfajta igénytelen proliknak jó volt a rendszer akik nem szerették odatenni magukat a munkába, csak mindig szövegeltek. Ezzel a kisebbségvédő szövegeddel téged még a kiszbe is beválasztottak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!