Roma-kedvezmény: 25 ezerért eltűnik a 100 ezres tartozás. Mi jön még?
Előbb lakást annak a romának aki iskolába járatja a tanköteles gyerekét és legalább az egyik szülő dolgozik a családból.
Most meg ez: [link]
20:47
"arról nem is beszélve, hogy nem csak romák lopják a közműveket"
Nem, biztosan a svábok. A cigánysoron még véletlenül sem romák laknak.
Magyar család vagyunk egy kislányt nevelünk. Az elmúlt 2 évben 2x kötötték ki a gázunk 1x a villanyunk, mert nem tudtuk kifizetni időben. Ami pénzünk van számlákra költjük és inkább a kajáról mondunk le. Nem tudok sok mindent venni a kislányunknak DE kitűnő tanuló. Én egy olyan gyermeket adok az államnak akiből lesz valami, nem pedig 10 bűnözőt.
Habár a mi fenekünk nincs is így kinyalva mint a cigányoknak.
"A cigánysoron még véletlenül sem romák laknak."
Újabb probléma a szövegértéssel. :)
Mint írtam: nem CSAK A ROMÁK.
Értsd: a romák is, a magyarok is a svábok is.
ja és az egész vidék szerinted cigánysor?
akarsz még lovagolni a szavakon?
"A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:01"
próbáltál támogatást kérni?
Basszus, lehidalok. Magyarországon már lassan a magyar ember van hátrányban. Sőt, nem is lassan.
Most ez jutott eszembe:
Aki mindig részeg, és egyszer kivételesen józannak látják, azt megdicsérik: Ej Józsikám, de rendes ember lettél! Aki pedig mindig józan, és egyszer részegnek látják, azt rögtön elítélik: Micsoda alak, részeges disznó!
Valahogy az állam is így van velünk. A tisztességes embereket hülyének nézik, s akként kezelik. A zsarnokoskodó, rabló, ... romákat meg félistenként ajnározzák.
Nem tudom, jöhet e még ennél rosszabb, de ahogy a kormányt ismerem (így 20 éves fejjel), biztos kitalálnak még valami ennél is képtelenebb dolgot.
21:05
Amikor áramlopásról van szó a tv-ben mindig egy cigánysort mutatnak putrikkal, és cigánypozitív egyedekkel (azt h ők milyen nemzetiségűnek vallják magukat, nem tudom).
Még véletlenül sem egy sváb falut, v magyar parasztházakat.
"A cigánygyereknél viszont szinte biztos."
Úgy véled, hogy jó ez így?
Hagyjuk így megrohadni őket, hogy bűnözőket nevelnek?
"Magyarországon már lassan a magyar ember van hátrányban"
Ez azért nem igaz (nyugodtan lehet lepontozni)
Nem csak fuxos férgek vannak közöttük, vannak tényleg szegények, akik a korábban már említett Kolompár és tsai miatt tartanak még mindig ott, ahol. A vezetőik is lehúzzák őket. Na itt a fő baj. Így ebből nem lehet kimászni.
Úgy meg főleg nem, hogy tényleg visszaélnek jó páran a segélyekkel.
"A zsarnokoskodó, rabló, ... romákat meg félistenként ajnározzák. "
Mire jó ez a demagóg hülye duma?
Hol ajnározzák?
20 évesen rájöhetnél, hogy nem kéne általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!