Van benned nemzeti érzés?
12.36os:te ugye nem tudod milyen az,hogy tanulsz 5 évig egy jó,keresett szakmát,de nem kellesz sehova,mert pályakezdő vagy,ezért elmész heti 40órára bejelentve ugyan ,de 4műszakba!!!!! havi 70ezer forintért,amiből még bérletet is kell venned,ami 12ezer ft,de a romáknak (nincs ám diszkrimináció,ja feléjük tényleg nincs,csak pozitív)adjunk ingyen lakást,segélyt,továbbá nekik szabad megélhetési bűnözést folytatniuk.És támogassuk őket,mert ők megvernek,megölnek minket,a fiatal lányokat prostinak fogják,te meg ha késel valaminek a befizetésével 2 napot,akkor veszik el a házadat.
Köszönöm,de én ebből a nemzetből nem kérek!Ezért is megyek el hónapokon belül,és csak a szüleimhez jövök vissza látogatóba.
Magyarország,én így NEM szeretlek!
De őszintn.Mit lássak ebben pozitívan?Azt,hogy hétfő reggeltől szombat reggelig 4 műszakban dolgozhatom,majd átalszom a fél szombatot,majd kapok 1 pihenő napot,amin semmit nem tudok csinálni?Vagy azt,hogy megszorítás megszorítást követ?Vagy azt,hogy eltörlünk egy adót,amit helyettesítünk 3 másikkal,ami együtt nagyobb összeget jelent levonásban nekünk?Vagy azt,hogy a szabadságainkat el akarják törölni?
Esetleg arra gondolsz,hogy Magyarországnak vannak olyan túristikai irányaik mint a Balaton,Eger,Pécs stb stb,ahova a felső 10ezer elmehet(ne) évente akár 5-6szor is,de ők inkább külföldi paradicsomba mennek?Jah és ahova egy átlag ember élete során nem kerül ki még csak 1 napra sem,mert neki a Balatonra eljutni sincs pénze?Akkor meg mit számítson nekem,hogy van ilyen hely is itt?
" nem csak ez létezik, csak pozitívan kéne szemlélődni..."
Gondolj egy egy gusztusos svédasztal, aminek a közepére oda van szarva! Ennél a többi részéről, tudnál nem tudomást venni arról, ami középen van?
Van bennem nemzetszeretet és fajszeretet egyaránt.
Ha úgy vesszük egy is egy nemzeti érzés :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!