Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nekik miert es nekunk miert nem?

Nekik miert es nekunk miert nem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok fajgyulolo ezt leszogezem. Csak nem erzem igazsagosnak ezeket a dolgokat. En kulfoldon elek, mivel ha otthon maradok es otthon dolgozom (diplomaval, nyelvizsgaval) kb a rezsimre valot nem keresem meg ezert nem is volt kerdes mikor jott a lehetoseg...de nem ez it a lenyeg, hanem az, hogy minden vagyam, hogy egyszer hazamehessek es otthon elhessek. Szeretnek en is hazat, de nem tudok venni egyenlore. Mindig is dolgoztam, a ferjem is a gyerekemet aki egyenlore meg pocaklako ovodaba es iskolaba is fogom jaratni, soha nem kerultuk es befizettuk az allami kotelezettsegeinket. Miert van az, hogy a romaknak jar a haz, amennyiben hajlandoak dolgozni???Emberek hat milyen vilagban elunk???Nekem miert nem jar??? Dolgozom a ferjem is a gyerekem is fog mert ezt latja....en miert nem kapok???Mert nem vagyok roma???Mar elnezest de ez nem diszkriminacio? Valaki aki erti ezt elmagyarazna nekem, hogy en is megertsem mert egyenlore nem tiszta a kep....koszonom
2011. máj. 25. 15:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Történelemtanárként kicsit lehetnél igényesebb a helyesírásodra.

Ijesztő belegondolni, hogy ilyenek fogják tanítani a gyerekemet. :(

2011. máj. 26. 09:55
 22/28 A kérdező kommentje:

Draga utolso, szegenykem milyen cinikus vagy...:)

Ennyit tudsz hozzaszolni a temahoz?? Akkor minek?? Nem ertem......Egyebkent irtam is, hogy bocsi erte, gyorsan gepelek, mellesleg nincs ekezetem, mert nincs magyar billentyuzetem. De mindegy......

Inkabb keress magadnak egy olyan oldalt, ahol embereket lehet kritizalni, szerintem neked jobban fekudne....

2011. máj. 26. 10:13
 23/28 A kérdező kommentje:
egyebkent ha mar igy belementunk a dolgoba, a tortenelem tanar, tortenelem magantanar, matematika tanar es stb szavakat kulonirjuk...remelem otthon nem te fogsz a gyereknek segiteni a hazi feladatban.... :)
2011. máj. 26. 10:41
 24/28 anonim ***** válasza:

De bizony, együtt fogjuk csinálni a házi feladatot. ;)

Ha meg valamit nem tudok biztosan, majd utánanézek. Javaslom neked is. :)

A témához:

Cinikus kérdésre kaptál cinikus választ.

Nem kintről kell osztani az észt.

Kelet-Magyarországon 100.000-ért már kapsz egy putrit. Bele kell költözni családostól, egy darabig éldegéltek kisebb-nagyobb bűncselekményekből, aztán ha kínálnak valami melót, el kell fogadni (az nem baj, ha te annál többre hivatottnak tartod magad, akkor is), és talán te is kapsz majd egy fürdőszobás házat. Tegyél érte.

2011. máj. 26. 13:25
 25/28 A kérdező kommentje:
utolso...teged csak sajnalni lehet...szanalmas vagy...es a hozzaszolasaid is. Az ilyen jellegu undormanyokat tartsd meg magadnak. Senki nem kivancsi erre. Ertelmes valaszokat vartam, ertelmes emberektol...nem degeneraltaktol. Akinek nem inge, nem veszi magara persze...
2011. máj. 26. 13:45
 26/28 A kérdező kommentje:
Arrol nem is beszelve, hogy mar megint nem a kerdesre valaszoltal. Olyan nehezedre esne ha nem irnal??Nem vagyok kivancsi rad :) koszi...
2011. máj. 26. 13:52
 27/28 anonim ***** válasza:

Ja, hogy aki nem úgy gondolja, mint te, az szánalmas. :))

A kérdésről elmondtam a véleményemet, hogy ez nem egyezik a tieddel, az engem nem érdekel.

Azt meg nem te fogod nekem onnan a távolból megugatni, hogy mihez szóljak hozzá, és mihez ne.

Ha ez nem tetszik, küldd el a kérdésedet magadnak e-mailben, és írhatsz rá olyan választ, amitől jobban érzed magad.

2011. máj. 26. 15:03
 28/28 anonim ***** válasza:
Azért, mert cigányok... bocs ha ezt akarod hallani ezt mondom.
2011. máj. 26. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!