Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nekik miert es nekunk miert nem?

Nekik miert es nekunk miert nem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok fajgyulolo ezt leszogezem. Csak nem erzem igazsagosnak ezeket a dolgokat. En kulfoldon elek, mivel ha otthon maradok es otthon dolgozom (diplomaval, nyelvizsgaval) kb a rezsimre valot nem keresem meg ezert nem is volt kerdes mikor jott a lehetoseg...de nem ez it a lenyeg, hanem az, hogy minden vagyam, hogy egyszer hazamehessek es otthon elhessek. Szeretnek en is hazat, de nem tudok venni egyenlore. Mindig is dolgoztam, a ferjem is a gyerekemet aki egyenlore meg pocaklako ovodaba es iskolaba is fogom jaratni, soha nem kerultuk es befizettuk az allami kotelezettsegeinket. Miert van az, hogy a romaknak jar a haz, amennyiben hajlandoak dolgozni???Emberek hat milyen vilagban elunk???Nekem miert nem jar??? Dolgozom a ferjem is a gyerekem is fog mert ezt latja....en miert nem kapok???Mert nem vagyok roma???Mar elnezest de ez nem diszkriminacio? Valaki aki erti ezt elmagyarazna nekem, hogy en is megertsem mert egyenlore nem tiszta a kep....koszonom
2011. máj. 25. 15:51
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
bocsi a hibakert, siettem :) felporgetett a tema....
2011. máj. 25. 15:55
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést a pozitív diszkrimináció mögé szokták bújtatni. Sajnos nem vagy ezzel egyedül. A kormány így próbálja megszerezni a cigányok szavazatát. Őnekik meg lehet vásárolni a szavazataikat. Sajnos egyelőre nem tudunk semmit sem tenni, de majd ha ők lesznek többségben, a kormány ráébred, hogy hoppá! Ők nem dolgoznak, nem csinálnak semmit, szóval az ország szétesett. Őszinte részvétem.
2011. máj. 25. 15:59
 3/28 anonim ***** válasza:
Milyen házról van nagyba' szó?
2011. máj. 25. 16:00
 4/28 anonim ***** válasza:
6%
Azért, mert te megteheted, hogy saját lakásod legyen. Roma integrálás lényege, hogy ne putriban nőjenek fel a cigánygyerekek, és ne végezzék hajléktalanként. Én azt mondom, ha a házat kapott romák 5-10%ának lehetőséget biztosított a társadalomba való beilleszkedésre már megérte ez az egész ház ajándékozósdi. Különben ez nem csak a romáknak jár, minden mély szegénységben élő családnak lehetősége van kérvényezni. De ha te szeretnél egy 50 négyzetméteres ikerházat, ahol a szomszédok nem a legjobbak hajrá... Ezek a házak inkább egy új remény fészkeinek vannak szánva, nem mint több generációs családi fészek.
2011. máj. 25. 16:00
 5/28 A kérdező kommentje:
utolso valaszolonak: miert tehetnem meg, hogy nekem legyen sajat hazam??? egyedul nevelt edesanyam, amim van a ket kezemmel munkaval ertem el...en sem tehetem meg, hogy sajat hazam legyen de ha lenne is egy 50 negyzetmeteres en mar ugy is boldog lennek, de legalabb a sajatom.
2011. máj. 25. 16:09
 6/28 A kérdező kommentje:
es egyebkent ki kenyszeriti arra oket, hogy putriba eljenek?????? Csak olvass utana a roma kulturanak, kezdetek ota miota a roma mint nepcsoport "kialakult" ok ebben az eletformaban elnek es erzik jol magukat...miert nem segitenek akkor sajat magukon? Vagy mondjuk mas orszagok rajtuk??
2011. máj. 25. 16:13
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
ilyen már volt és nem jött be, a szép új lakásokat fé év alatt lakhatatlanná amortizáltak a fészekrakóban meg m lett Miskolcon az avason?szégyen miért kell akaratuk ellenére integrálni őket?Buszra velük és a toleráns Brüsszel meg a jó amerikai nép befogadja őket szívesen.
2011. máj. 25. 16:17
 8/28 anonim ***** válasza:
26%

No kultúrtudós asszonyság! Mesélj csak a cigányság történetéről légy szíves!

Te azért teheted meg, hogy házad legyen, mert fehér vagy. Egy munkáltató mikor alkalmazna egy cigányt? Persze elméletben bármikor... de ha tettekre kerül a sor, mindig jobb egy gyengén teljesítő fehér, mint akármilyen roma. Ezért nem is hibáztatom a munkáltatókat, hiszen a cigányság egy része olyan amilyen. Ezen kellene változtatni a többségi roma népesség felzárkóztatásával.

2011. máj. 25. 16:20
 9/28 anonim ***** válasza:
56%
Nem kell felzárkóztatni a cigányokat,hanem csökkenteni a létszámukat.Ha nincs sok cigány,akkor gond sincs velük!
2011. máj. 25. 16:24
 10/28 anonim ***** válasza:
55%

ma 16:24

Nekem tetszik a gondolkodás módod! Én téged megöllek, érvemnek nincs ellene, tehát nincs probléma!

2011. máj. 25. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!