Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kitöltsem, vagy ne töltsem (a...

Sz1u kérdése:

Kitöltsem, vagy ne töltsem (a "Szociális 2011 konzultációt")?

Figyelt kérdés
Ma kaptam meg e remekművet a vonalkódjával együtt (meg persze névvel és címmel). Nos?
2011. máj. 24. 23:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Ugyan nem tudom bizonyítani, de nem vagyok troll. Igazából beképzelt sem. Csak valahogy úgy érzem a Fidesz támogatja az olyan embereket akik alkotni képesek. Mint már többször írtam is, nálam a dolgozók is jól jártak a magas fizetések miatt. De néha valóban úgy érzem már, hogy tényleg csak magamat látom, elvégre én nem most alapoztam meg a jövőmet, és bizony többen is kezdenek becsődölni a környezetemben, akik nem rég még egészen jól éltek. Viszont közülük a legtöbben hitelből fizették szinte mindenüket, ez az ami nekem ugye nincs. Az átlag kereseteket, az elhelyezkedési nehézségeket meg lassan én is kezdem észrevenni. Viszont én ezért akkor sem a Fideszt hibáztatom, nem az ő kormányzásuk alatt herdálták el a vagyont a Veres, Kóka félék, nem a Fidesz záratott be és adott idegen kézbe (lásd cukorgyárak) nagy múltú gyárakat, amiket azután tönkretettek. A Fidesz is követ el baklövéseket, de ez azért van mert igen rossz helyzet van ma az országban, és megpróbálnak rendet tenni, ami nem jó persze mindenkinek egyenlőre. Én azt mondom, várjuk meg mi lesz 2014 - ig, addig még van idő. A következő négy évet viszont ismét a Fidesznek kellene adni, mert egy újabb kormány váltás csak további egy helyben toporgást eredményezne. Utána meg újra el lehet gondolkozni, hogy sikeres volt e a 8 év.
2011. máj. 25. 14:02
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy végre kezded észre venni, hogy a feltételek korántsem adottak ahhoz, hogy bárki sikeres legyen.

Újabb nyolc év? eddig úgy tűnik, hogy ugyanolyan tré lesz, mint volt előtte. Az nem egy helyben toporgás? Ugyanúgy záratják be az iskolákat stb.

Ja és a Fidesz is részt vett a privatizációban, ezt kár tagadni.

2011. máj. 25. 14:17
 33/33 doboszoli ***** válasza:
100%

"..hogy ilyen színfoltja vagyok a gyk.-nak.."

Igen, a fekete is szín, meg a narancssárga is.DD)

2011. máj. 25. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!