Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kitöltsem, vagy ne töltsem (a...

Sz1u kérdése:

Kitöltsem, vagy ne töltsem (a "Szociális 2011 konzultációt")?

Figyelt kérdés
Ma kaptam meg e remekművet a vonalkódjával együtt (meg persze névvel és címmel). Nos?
2011. máj. 24. 23:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:40

Egyébként az egész csak arra megy ki, hogy megint azt mondhassák, hogy a nép szava döntött (magyarul a legkreténebb javaslataikat kiszedik, nép szava, persze)

Ja és persze a kérdőív egy csöppet sem befolyásoló módszertanilag :)

2011. máj. 25. 05:03
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

"Ha már titeket nem érdekel hogy van egy kormány aki beszél is veletek,"

ne beszéljen, hanem kormányozzon, Lehetőleg ésszel.

Az emútnyócév meg már unalmas.

2011. máj. 25. 05:05
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

"Még ha meg is érdemelnék. A gazdagok és a jó életben, munkahelyekben bízók mind támogatni fogják. A többieknek meg úgyis mindegy."

te direkt bőszíted itt az embereket?

Hogy lehetsz ennyire érzéketlen párts*ggnyaló?

Jó írta valaki: úgy vagy te gazdag vállalkozó, mint én Ferenc Jóska.

2011. máj. 25. 05:07
 24/33 doboszoli ***** válasza:
100%

Ahogy érzed, Szlu, de eddigi megnyilvánulásaidból ítélve, nem sok gondja lesz a Postának a Te válaszoddal.D)

Én a magam részéről állást foglalok azzal, hogy a kukába dobom.

Azért úgy eljátszottam a gondolattal, hogy Viktor, meg Lázár nagy izgalommal bontogatják, szortírozzák a leveleket, hogy most akkor engedélyezik a zemberek, vagy nem. Legyen törvény, vagy ne legyen. Azután valami zajra felébredtem...

Azért a választással egybemosni ezt az "eszmecserét", még elvakult hívőtől is durva mutatvány. Tájékoztatlak, hogy a választást bizottságok, meg a pártok delegáltjai felügyelik, az urnazárástól, a számláláson keresztül, a jegyzőkönyvek lezártáig, ill. célba juttatásáig. Ezenkívül vita esetén újraszámolható. Emlékeztek ilyesmire, vagy már nem?(újraszámlálósdi).

Ha mindenképpen kíváncsiak a véleményünkre, tartsanak népszavazást, ha nem akkor döntsenek ők, de utána vigyék el az esetleges balhét is. Most ne jöjjön nekem senki azzal, hogy a népszavazás hú de drága, mert fideszéknél ez a huszadik szempont,(ha egyáltalán szempont) a cél érdekében.

Petronius, ne hagyd, hogy a gyárember felbosszantson, neki ez a perverziója. Valaki írta, hogy valószínűleg egy közösségi ház ingyenes internet hozzáférését használja, bár éjjel ezek a házak zárva vannak. Akkor nem vagy Ferenc Jóska?DD)

2011. máj. 25. 06:01
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kolopele, egyesek észreveszik, ha hü*lyének nézik őt, mások naivan azt hiszik, hogy szóba állnak vele.

Én előbbi, te utóbbi vagy.

2011. máj. 25. 06:24
 26/33 anonim ***** válasza:

Az elsőnek sem lett kiértékelve semmi eredménye, pedig csak ők látták, nem lett volna nagy dolog hamisítani valami eredményt. De még erre sem vették a fáradtságot.

Most meg még benne is van a rizikó, hogy felírni a Kubatov listára, vagy valami hasonlóra, aztán pár év múlva a választások előtt jön a fekete autó, és elvisz mert nem támogatom őket :)

De éljen, baromi jó dolog erre elk*rni 800 millió forintot. Ott a helye ennek a pénznek, nem ám az orvosok fizetésében!

2011. máj. 25. 08:01
 27/33 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"Ne hasonlítsd össze például a választással, mert a választás tudtommal titkos és nem vonalkód szerint megy :)"

Most még..... :-)))

Aztán meg ki tudja. :-) Lehet, hogy megmagyarázzák, hogy a 2/3 azt jelenti, hogy felhatalmazást adtál nekik arra, hogy a következő választáson helyetted döntsenek.

2011. máj. 25. 08:46
 28/33 anonim ***** válasza:
Örülök hogy ennyire színfoltja lettem ennek a politikai topicnak. Én tudom, hogy minden igaz amiket eddig leírtam magamról, csak annyira Fidesz párti vagyok, hogy belátom, kissé hogy már gyerekesnek tűnhet. De ez van. Bárkivel találkoznám szívesen személyesen is, hogy eloszlassam a kételyeket. Még az is lehet hogy megkedvelnétek.
2011. máj. 25. 09:57
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

kolopele

Te egy elég beképzeld alak lehetsz. Miért gondold úgy hogy aki szegény annak mindegy? Persze, hogy te szereted a Fideszt, hiszen minden intézkedésük arra megy, hogy aki gazadag annak még jobb legyen. A kiskeresetűek életét meg lassan ellehetetlenítik.

2011. máj. 25. 10:03
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

"Még az is lehet hogy megkedvelnétek."

ha nem beszélgetnénk belpolitikáról, akkor elképzelhető.

Bár az önfényezést nem csípem.

Mondom ezt annak dacára, hogy valamiféle trollnak tartalak már itt a GYK-n :)

2011. máj. 25. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!