Kitöltsem, vagy ne töltsem (a "Szociális 2011 konzultációt")?
kolopele
Mert szerinted ezt ki is értékelik? Egy nagy fenét, úgy megy a kukába ahogy van. Én a vegyészeknek küldöm és kész!
00:39
"Én visszaküldtem nekik. Levágtam róla a nevemet címemet és a "vonalkódomat". Kapják be. Ha meg így nem ok ,akkor max. érvénytelen lesz a "konzultációm". :)"
Nos, én is pont ezen dilemmázom: nem szeretném, hogy érvénytelen legyen a "konzultációm", de azt sem szeretném, hogy lenyomozható legyek (bár szerintem ezen immár túl vagyok :) )
00:39 vagyok. Ez a kérdőív sehogy se jó amúgy. Se névvel, se névtelenül.
Képzeljétek, a szomszéd házban lakó öregúr összeszedte mindenkiét a közös postaládából, és kitöltötte, és állítólag (részegen elmesélte nagyapámnak) mindenféle trágárságokat is írt hozzá kommentek, és visszaküldte. A szomszédai nevében, trágárságokkal fűszerezve. Szerintetek?!!!
00:40
kolopele válasza:
"Igenis küldje mindenki kitöltve vissza. Aki nem teszi meg, az saját maga ellensége, mert nem érdekli mi lesz a sorsa. Ez olyan amikor valaki nem megy el szavazni, mert neki úgyis mindegy. Az ilyen ember ne is reklamáljon utána." - Ezzel nincs is semmi bajom! Egyedül csak azzal, hogy adnám hozzá a nevemet (amit bármire felhasználhatnak ellenem-mellettem). A Parlamentben -pölö- minden szavazás név szerinti? Na, ugye?! A Nagy Narancs miért nem CSAK a szavazatokra kiváncsi és miért érdekli az identitás is?
00:51
Szimpatikus az öregúr! :) Kb. ennyit is ér a konzultációnk...
kolopele: Vannak emberek, akik csak azt látják meg mindenben, amit akarnak.. Számomra felháborító ez az egész, a szavazás NÉVTELEN, ennek is annak kéne lennie, ez a vonalkód egyszerűen elképesztő. A válaszokat meg úgy fogalmazzák eg, hogy PONTOSAN tudd mit kell beikszelned. Ha meg nem, akkor tudják, hogy kiss béla faiparos nem a jó választ jelölte meg. Természetesen alapvetően felvállalnám én névvel a véleményem, de ez legyen opcionális, ne pedig vonalkódozva legyünk.
És igen, nem akarok a rendszer ellensége lenni, láttunk mi már karón varjút...
"Igenis küldje mindenki kitöltve vissza. Aki nem teszi meg, az saját maga ellensége, mert nem érdekli mi lesz a sorsa"
na álljunk itt meg, kamu vállalkozókám :)
Ne hasonlítsd össze például a választással, mert a választás tudtommal titkos és nem vonalkód szerint megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!