Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megválasztanátok polgármestern...

Megválasztanátok polgármesternek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Gyárakat hoznák be a városba, hogy több munkahely legyen

Minimum 2 kutyafuttatót csinátatnék, mivel mindíg ellentétben állnak a kutyások/nem kutyások

Illetve ha a gazdasági helyzete helyreállna a városnak, a turizmust is fellendíteném!

Ha indulnék a választásokon (megfelelő mandátum esetén) kihangsúlyoznám, hogy nem fogok ígérgetni, csak azokat mondtam el, amit reálisnak tartok, amiket meglehet valósítani 4 éven belül!

2011. máj. 24. 16:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Már bocsánat de nem vetíteni hanem segíteni akarok. Az ilyen idióták miatt akik nem hiszik h lehet változtatni jut ilyen helyzetbe a világ :(

na most elég anno a kisz es orbán is euz mondta :)

tudom hogy segiteni akarsz de nem fog sikerülni mert kereszdbe fognak rakni

:)

2011. máj. 28. 18:57
 32/32 anonim ***** válasza:

17:38

Én elhiszem de továbbra sem tudsz válaszolni rá: MIbűl? Újabb adókat vetnél ki az emberekre? MErt az államnak csak onnan van pénze amit az aktívaktól elvesz.

2011. máj. 28. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!