Megválasztanátok polgármesternek? Bővebben lent.
Gyárakat hoznák be a városba, hogy több munkahely legyen
Minimum 2 kutyafuttatót csinátatnék, mivel mindíg ellentétben állnak a kutyások/nem kutyások
Illetve ha a gazdasági helyzete helyreállna a városnak, a turizmust is fellendíteném!
Ha indulnék a választásokon (megfelelő mandátum esetén) kihangsúlyoznám, hogy nem fogok ígérgetni, csak azokat mondtam el, amit reálisnak tartok, amiket meglehet valósítani 4 éven belül!
"SZERINTED MITŐL VAGYOK ÉN KEVESEBB MINT EGY MÁSIK EMBER?"
Ha polgármester akarsz lenni, akkor nem ezt a kérdést kell feltenni. Hanem azt kell megmutatnod, hogy mitől vagy TÖBB, SOKKAL TÖBB, mint bárki a településeden, mint bármelyik másik jelölt. Sajnos ebben az országban a becsület igen ritkán szerez előnyt.
Kedves Kowaxos!
Én megértelek, és erre írtam, hogy az emberek sajnos már nem hisznek, mert annyiszor becsapták őket! Anyukámékat sose fogom elfelejteni, se azt h honnan jöttem, nem az a fajta ember vagyok!!
23:05
Kérdező!
"Nem nagyon érdekel a véleményed, ha csak ebbe tudsz belekötni :) te lelkiszegény :)"
Hát nem azt mondtam, hogy simán megszavaználak? Tehát támogatnálak? Erre Te lefikázol! Szép kis hála... :) :) :)
Tulajdonképpen a polgármester a testület nélkül nulla :))
lehetek testületi tag??
:D
Tutira meg mert majdnem olyan jól vetítesz, ígérgetsz mint a nagyok:) Kár h nem teszed fel a következő kérdéseket:
Miből?
Hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!