Megválasztanátok polgármesternek? Bővebben lent.
Gyárakat hoznák be a városba, hogy több munkahely legyen
Minimum 2 kutyafuttatót csinátatnék, mivel mindíg ellentétben állnak a kutyások/nem kutyások
Illetve ha a gazdasági helyzete helyreállna a városnak, a turizmust is fellendíteném!
Ha indulnék a választásokon (megfelelő mandátum esetén) kihangsúlyoznám, hogy nem fogok ígérgetni, csak azokat mondtam el, amit reálisnak tartok, amiket meglehet valósítani 4 éven belül!
"Vannak olyan régi gyár épületek amiket senki nem használ, arra gondoltam oda kéne valamit bevinni!"
Ja, hogy csak úgy beviszel pár dolgot valahonnan, és elkezdesz termelni, de mégis ki fogja megvenni, hol adod el?
"Pénzből természetessen, hiszen a városnak van, csak sajnos a jelenlegi polgármester zsebébe landol az összes!"
Ezek városi legendák, az önkormányzatok nagy része csóró.
"Nem hiszem hogy olyan csórók mivel több állásuk is van, mercivel járnak, és palotákban élnek, jah igen az önkormányzat ezért olyan csoró, és az a baj, hogy például én is segítenék, kihúznám a várost a szarból, de az emberek már nem hisznek senkiben! amúgy fideszes polgármesterünk van, szóval probléma megoldva :S"
Tudod te mekkora tétel egy gyár "berendezése", az emberek fizetése, úgy, hogy eközben el is tudd adni a terméket, mert lehet termelni, de ha nem veszi meg senki, akkor fölösleges.
Légy tagja az MKKP-nak és írjál két félét:
- egyiket azt, amit 100%, hogy nem tartasz be (vicces ígéretek)
- a másik meg legyen az, amiről tudod, hogy meg is valósíthatod (persze kocsmai megnyilvánulásoknak titulálva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!