Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért ad százezer...

Orbán miért ad százezer cigánynak munkát (2014-ig), Magyarnak meg nem?

Figyelt kérdés
Így is kevés munka van Magyarországon, a szegény Magyar családokkal mi lesz?
2011. máj. 20. 19:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Bár nem értek hozzá, és nem olvastam el a válaszokat, de eddig mindenki azon rinyált, hogy a cigányok nem dolgoznak. Most, hogy lesz munkahelyük, és így sem, akkor tényleg magyarázhatunk, mert szerintem nem fognak dolgozni, akik dolgozni akartak dolgoztak eddig, akik nem, nem fognak ezután sem..
2011. máj. 21. 18:38
 22/29 Sir Vass A. ***** válasza:

Tisztelt kérdező!

Szerinted tényleg minden cigány ember X5-ös BMW-vel rendelkezik?

Ha csak fele olyan rosszul élnél, mint akiket nap mint nap láthatok, akkor valószínűleg nem itt a gyakorikérdéseken írnád az amúgy nagyon építő jellegű kérdéseidet.

Mint sokan leírták előttem, ezek a munkák a legkevesebb bért fogják hozni az országban, illetve olyan állások lesznek, melyeket direkt módon és célzottan cigány emberekre szabnak.

Lesz olyan, majd ki ezt sem fogja/akarja elvégezni, ezért majd tényleg olyan emberek fognak ebben a programban dolgozni, akik tényleg tisztességesen akarnak dolgozni. A linkek hazamennek és folytatják eddig is nagyon jól megszokott életüket.

A fent leírtakhoz kapcsolnám tehát hozzá, hogy nyugodj meg, nem a te családodtól veszik el a munkát, mert családod tagjai nem igen vállalnák el ezeket, ugyanis az általuk megszokott, illetve biztosítani kívánt életszínvonalhoz nagyon kevés volna az a fizetés.

2011. máj. 21. 21:23
 23/29 A kérdező kommentje:
"Ha csak fele olyan rosszul élnél,.." Élek is. Én is segélyből élek, anyám leszázalékolt. Anyit kap, mint én. Kereskedőnek tanultam + Boltvezető tanfolyamom van. (Csak ide még egy kis tőke is kellene). Már vagy 10 éve járok a Munkaügyre, de semmi munka. Inkább lökik az embert külföldre. Én meg ki nem megyek: Útlevél kb.: 30ezer+nyelvtudás+munkaváll. engedély+a veszélyek. Megverik az embert, ingyen dolgoztassák, stb...
2011. máj. 21. 22:36
 24/29 A kérdező kommentje:
Az ilyen "Professional.hu" félékről meg nem is beszélek, itt csak orvosokat, jogászokat, bérszámfejtőket keresnek. Meg arra az isten háta mögött van leginkább állás. Ha belegoldolsz: albérletbe menni. Rezsi kb.: 30-40 ezer+ruházkodjak is, egyek is+haza is adjak pénzt. Semmi pénzem nem marad.
2011. máj. 21. 22:43
 25/29 anonim ***** válasza:
Ugyan...mégis milyen munkát képzelsz el a cigányoknak? A java részüknek éppenhogy megvan a 8 osztálya, vagy még annyi sem, képzettségük pedig majdnem nulla. Na meg köztük is vannak rengetegen akik nem akarnak dolgozni. Szerintem sokan le is lépnének ha ne adj isten beleszaladnak egy 6 napos munkahétbe.
2011. máj. 22. 11:52
 26/29 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy Orbán maga mellé akar állítani 100ezer cigányt a szavazásnál. Lesz itt még háború!! A másik: Orbán a cigányokat, az MPSZ a nyugdíjasokat támogatja. Ki támogatja akkor a fiatalokat?
2011. máj. 22. 20:41
 27/29 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, minden politikus maga mellé akarja állítani az embereket, ezért politikusok. Nem mindegy, hogy miért csinálja, ha közben teremt 100ezer munkahelyet? Alap, hogy nem szívjóságból teszi, hanem hogy a következő választásokon is győzzön. Nincs ebben semmi kivetnivaló.
2011. máj. 22. 21:15
 28/29 A kérdező kommentje:
Na de azt mondani, hogy: A cigányokon függ Magyarország gazdasági helyzete, és nem a Magyarokon. (Mert ilyen alja népséggel nem ír alá semmilyen szerződést). Ez már a Jobbik szerint is hazaárulás. Ezt a saját szavaival mondta a HírTV-ben Orbán.
2011. máj. 22. 23:46
 29/29 anonim ***** válasza:

Én is segélyen vagyok, most hívtak be két hóra dolgozni hogy meglegyen a segély továbbra is de csak 4 órába, ha lenne munka min. 6 órába szívesen elvégezném azt a közmunkát amit a cigányok nem! itt a tanácsnál örülhet az ember ennek is hogy ennyit kapott a cigány meg azt se végzi el, szinte végig ülik az egész munkát és nem mer hozzájuk szólni senki mert a vasvillát az emberbe képesek szúrni, letelik az a kis idő nekik és kész, folytasd tovább a gyerekcsinálást, lopást, semmit tevést, ebből élnek, ez már nem MO-szág.

Sorry, de én ebbe élek..

2011. jún. 28. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!