Orbán miért ad százezer cigánynak munkát (2014-ig), Magyarnak meg nem?
Tisztelt kérdező!
Szerinted tényleg minden cigány ember X5-ös BMW-vel rendelkezik?
Ha csak fele olyan rosszul élnél, mint akiket nap mint nap láthatok, akkor valószínűleg nem itt a gyakorikérdéseken írnád az amúgy nagyon építő jellegű kérdéseidet.
Mint sokan leírták előttem, ezek a munkák a legkevesebb bért fogják hozni az országban, illetve olyan állások lesznek, melyeket direkt módon és célzottan cigány emberekre szabnak.
Lesz olyan, majd ki ezt sem fogja/akarja elvégezni, ezért majd tényleg olyan emberek fognak ebben a programban dolgozni, akik tényleg tisztességesen akarnak dolgozni. A linkek hazamennek és folytatják eddig is nagyon jól megszokott életüket.
A fent leírtakhoz kapcsolnám tehát hozzá, hogy nyugodj meg, nem a te családodtól veszik el a munkát, mert családod tagjai nem igen vállalnák el ezeket, ugyanis az általuk megszokott, illetve biztosítani kívánt életszínvonalhoz nagyon kevés volna az a fizetés.
Én is segélyen vagyok, most hívtak be két hóra dolgozni hogy meglegyen a segély továbbra is de csak 4 órába, ha lenne munka min. 6 órába szívesen elvégezném azt a közmunkát amit a cigányok nem! itt a tanácsnál örülhet az ember ennek is hogy ennyit kapott a cigány meg azt se végzi el, szinte végig ülik az egész munkát és nem mer hozzájuk szólni senki mert a vasvillát az emberbe képesek szúrni, letelik az a kis idő nekik és kész, folytasd tovább a gyerekcsinálást, lopást, semmit tevést, ebből élnek, ez már nem MO-szág.
Sorry, de én ebbe élek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!