Szerintetek lesz nagy lázadás és tüntetés a mostani kormány ellen?
Persze, nagy dologra... biztos jön a Kínaiak hada és a zsidó betelepülők... szerintem az oroszokat is visszahívja. Már látom magam előtt ahogy Putyin belovagol Pestre!
Nem készülnek semmire kérdező, ez csak a te és még pár ember paranoiája. Az előtted lévő hozzászóló jól mondta.
Látom egyesek nagyon imádják a Fideszt...
Én 19 éves lány vagyok,nem igazán törödtem a politikával,de miután kiderült,hogy egyik napról a másikra,hirtelen,hogy épp most akarják tönkretenni a családunkat(apukám nyugdijas rendvédelmis,és a családunk lehet utcára fog kerülni,rengeteg családdal együtt,de ez persze őket hol érdekli),már igen is érdekel.
Szeressék nyugodtan,de ha majd egyik pillanaról a másikra olyan intézkedést találnak ki ami a ti családotokat teszi tönkre,akkor kiváncsi leszek,ugyanúgy imádjátok-e majd.
Sose tudhatjátok mit találnak ki,mivel hazudnak,és teljesen mást csinálnak amit igérnek.Anooo olvassátok el,ők igérték a legjobban,hogy megvédik a nyugdijasokat,és nem nyúlnak a nyugdijakhoz hozzá.Meg védték a rendvédelmiseket.
Most meg hirtelen ellenük fordultak,háát mi ez...és ezeket imádjátok...
Amúgy meg a kérdésre válaszolva jó lenne ha lenne,de nem lesz,mert sajnos a magyar nép sose tudott összefogni,és mindig is imádták azt ha a másiknak rossz.(a többség)Imád élvezkedni a másik nyomorán,(mert ha neki rossz,a másiknak legyen még rosszabb már).Ezért is tart ott a magyarság ahol,a történelem folyamán az söpört végig rajtunk aki csak akart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!