Szerintetek lesz nagy lázadás és tüntetés a mostani kormány ellen?
diktatúra? ugyan már :D nincs itt diktatúra :) mindenki látja, hogy rossz a magyarság helyzetünk (rajtatok kívül fail :D) ezért fogadja el mindenki a javaslatait :D ez nem diktatúra fail :D
Nyisd ki a szemed ember :D nagyon rosszul látsz :S
Fletó is megmondta ha nem tetszik el lehet menni.(remélem kelet felé mész ha már arra húza szíved) Ő milyen jó is volt. Abszolute nem hatalomvágyó...milliárdosként politizálni. pff...
A kérdező kommentje:
6:1 arányban asszem egyértelműen IGEN
jah hogy neked ennyin múlik:) Gratulálok kedves kérdező:)
had kérdezzek valamit üres pénztárcával mikor adnál bárkinek is csak úgy némi alamizsnát? a rendőr nyugdíj meg annál sokkal bonyolultabb kérdés szerintem mint hogy azt mondjuk hogy fúj...vannak sündőrök akik igenis visszaélnek ezzel és elhiszem hogy sokat kell dolgozniuk..de kinek nem?
Feri jó volt őszinte volt őszödön is nem? ugye? hát gondoltam én...
Nem nem minden intézkedése jó mindenkinek ez tény, de nehogymár azt merje valaki is mondani hogy az ezelőtti jobb volt? jah vagy lehet tapsolni az LMPnek is hajrá Cohn Bendit fanok! Éljenek a melegek, utaztassuk a cigányokat stb.
Diktatúra...egyáltalán tisztában vagy a diktatúra fogalmával?nem hinném...de hát itt bárki felszólalhat ugye, bármilyen képzettséggel minden korosztály. Vak vezet világtalant...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!