Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz nagy lázadás...

Szerintetek lesz nagy lázadás és tüntetés a mostani kormány ellen?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 20:54
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy gyurcsány maga a megtestesül isten volt, szerintem az összes politikus a maga a szégyen de amit orbán csinál, ezt a diktatúrát már nem lehet elviselni.
2011. máj. 19. 22:50
 32/54 A kérdező kommentje:
Úristen, el akarok menni Magyarországról, ez szégyen
2011. máj. 19. 22:52
 33/54 anonim ***** válasza:
4%
NE csak ígérgess!
2011. máj. 19. 22:54
 34/54 anonim ***** válasza:
17%

diktatúra? ugyan már :D nincs itt diktatúra :) mindenki látja, hogy rossz a magyarság helyzetünk (rajtatok kívül fail :D) ezért fogadja el mindenki a javaslatait :D ez nem diktatúra fail :D

Nyisd ki a szemed ember :D nagyon rosszul látsz :S

35/54 A kérdező kommentje:
hol volt ebbe ígéret?
 36/54 anonim ***** válasza:
11%
itt hagynád magyarságodat??? úristen... biztos te is zsidó vagy kínai vagy cigány vagy asd...
2011. máj. 19. 22:55
 37/54 anonim ***** válasza:
0%
HAZAÁRULÓ!!! Remélem Orbán majd az ilyen gondolkodású embereket is megbünteti majd!!! Orbán magyarságunkat akarja növelni erre PÁR ember ez ellen akar tenni!! Régen is keményen büntették a hazaárulókat.........
2011. máj. 19. 22:59
 38/54 anonim ***** válasza:
29%

Fletó is megmondta ha nem tetszik el lehet menni.(remélem kelet felé mész ha már arra húza szíved) Ő milyen jó is volt. Abszolute nem hatalomvágyó...milliárdosként politizálni. pff...

A kérdező kommentje:

6:1 arányban asszem egyértelműen IGEN

jah hogy neked ennyin múlik:) Gratulálok kedves kérdező:)

had kérdezzek valamit üres pénztárcával mikor adnál bárkinek is csak úgy némi alamizsnát? a rendőr nyugdíj meg annál sokkal bonyolultabb kérdés szerintem mint hogy azt mondjuk hogy fúj...vannak sündőrök akik igenis visszaélnek ezzel és elhiszem hogy sokat kell dolgozniuk..de kinek nem?

Feri jó volt őszinte volt őszödön is nem? ugye? hát gondoltam én...

Nem nem minden intézkedése jó mindenkinek ez tény, de nehogymár azt merje valaki is mondani hogy az ezelőtti jobb volt? jah vagy lehet tapsolni az LMPnek is hajrá Cohn Bendit fanok! Éljenek a melegek, utaztassuk a cigányokat stb.

Diktatúra...egyáltalán tisztában vagy a diktatúra fogalmával?nem hinném...de hát itt bárki felszólalhat ugye, bármilyen képzettséggel minden korosztály. Vak vezet világtalant...

39/54 A kérdező kommentje:
Szívemből kívánom barátaim hogy szemetek nyíljon fel minél előbb mielőtt késő lesz. Olyan dolgok vannak kialakulóban amire nem számít senki. Reménykedjünk a legjobbakban.
 40/54 anonim ***** válasza:
2%
Nektek kéne felnyitnotok a szemeteket.... milyen dolgok? talán már tudod, hogy hamarosan büntetik az ilyen hazaárulókat mint TE?! Gyurcsány tényleg rosszabb volt mint Orbán!!! Orbán Viktor Forever!!!!
2011. máj. 19. 23:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!