Szerintetek lesz nagy lázadás és tüntetés a mostani kormány ellen?
azokat én se bírom...
az előtted írónak pedig azt üzenem, hogy azért írtam így, hogy megnézzem ilyenre mit lépnek a kedves válaszolók. Körülbelül ilyenre számítottam mint amilyet írtál xD
A kérdező ritka beteg fajta:):D
De ezt a hazaárulózást is abba lehetne már hagyni. Elég unalmas, lehetne több eszed!
RAWR RAWR, hazaárulók meg lesztek büntetve, Orbán személyesen teszteli le hogy kinek hány százalék turul csörgedezik az ereiben, aztán lesz majd itt balhé. Éljen a szabadság, ahol mindenkinek joga van az ő véleményéhez.
Tüntetés meg remélem lesz, az értelmesebbjének már elege van Viktor vezérből.
Nevezzetek engem is hazaárulóóóónak, légyszi, pont arra gerjedek. XP
"Akinek nem tetszik el lehet menni"
A fidesz fanok kivártak 8 évet, "ti" meg 1 után már nyögtök?:)
1 év alatt annyira összeomlasztották ezek a gazdaságot hogy ihajj húúúha...és nem adnak kedvezményt, sőt!
ellopták a nyugdíjat! ezek meg itten azzal jönnek ezek a csőlátású narancsimádók hogy még hogy abból fizetik az államadósságot! hááá, tudom én hogyaz a viktornak(kisbetűvel) a zsebébe vándorolt mind!asztán még ő mondja hogy "kommunisták" meg hogy a drága Ferimék loptak...hááát
még rinyálnak is hogy nincsen pénzük,cáhh ki hisz ezeknek? hiszen a Ferkó milliárdos volt mi az hogy nem hagyott rájuk egy kicsit.Nekem annyi pénzem lenne csak hagynék valamit hááát.
NEm hiszem ám el! Mindenki amugyis utájja a viktort (és direkt irom kisbetűvel mert én vagyok ám a Jancsi) én miért ne tegyem? Aki meg hozzászól itten és védi azt a cgányt hogy a devla vinné el azt majd jó'' lepontozom me hát takaroggyon innen a narancsbarma hát milyen elvtárs az ilyen?
Amúgyis narancs..nem is magyar gyömülcs!
IGENIS KI KELL MENNÜNK, hiszen akkor jobb lesz! akkor több lesz a zsebünkben a nemzetközi megítélésünk is jhavul vele! HELYREÁLL A GAZDASÁG amit az orbán viktor (nagyon kicsivel írva mint nemecsek) tett tönkre hiszen már vagy 10 éve azt látom hogy ott hazudik hogy lesz tandíj meg vizitdíj meg hazudta hogy összeomlik itt az ország és aztán meg itt vagyunk még mindig! Hááá!
Vissza KELL HÍVNUNK a Ferit!
Ő MEGVÁLTJA MO-t, hiszen többször is bérmálkozott!
Megsúgok valamit.Engem igazából az sem érdekelne ha diktatúra lenne, mert akkor legalább tudná a sok ... a sokmindenki hogy mi az a diktatúra. Egy dolog érdekel ebben a 4 évben pörögjön fel a gazdaság. Legyenek beruházások, legyen termelés, legyen gazdasági növekedés. Ugyanis ha ez nincs és nem stabilizálódnak a dolgok akkor hiába várjuk az adományt NEM lesz. NEM fog járni mint anno. Elárulom azért vagyunk itt (illetve azért is) mert mindenki mindig csak a markát tartotta. Elküldtünk olyan embereket nyugdíjba akiket nem kellett volna, volt akic sak megélhetésből járt iskolába, a segélyből jobban lehetett élni (bár az még talán ma is igaz) mint a rendes becsületes munkából, és mindemellett az előző kormányzás alatt NAPI szinten buktak ki olyan ügyek amelyek vérlázítóak voltak. Volt egy őszödi beszédünk is, de mi csak azt hallhattuk hogy ERŐS A GAZDASÁG, PANNON PUMA stb. És mikor kiborult a bili cserébe agyba főbe lett verve a nép. (2006 ősz) (Nem a felbújtót kapták el nem a kődobálót...és nem volt "sün" ezután pedig még kitüntetés is volt ugye)
Ezért a szavazók JELENTŐS többsége úgy gondolta hogy a fidesz-kdnp-nek ad a kormányzásra lehetőséget. Akik lesöpört padlást kaptak, ergó adni nem tudnak, átlátva azt is hogy ez így ebben a formában nem mehet tovább mert az ország nem képes eltartani saját magát.8 évig mindenki csak nyelt, most meg 1 évre rá midnenki olyan szintű változást akar és olyan csorbítások hangzanak el ami párttállástól függetlenül is eszeveszett ökörségek. Igen, vannak dolgok amik szerintem sem jók, de ha összességében a mutatók felfele igyekeznek akkor mi is a gond? Elárulom a cukor se a fidesz miatt drága...ha csak nem nyelte be valaki Szanyi kapitány marhaságát, hogy a cukrot elfőzték a pálinkások és ezért nincs (ugyanis ezt nyilatkozta Szanyi elvtárs)
Vagy hát lehet lázongani is, tudom én, de előbbre visz? Értelmes vitát meg már rég olvastam bárhol is mert mindenki annyira okos hogy a végén csak annyi lesz belőle hogy aki nem tetszik azt lepontozom aki meg velem együtt elvem társa azt meg fel. Mutogatnak itt, kígyót békát kiabálva aztán csinálják tisztelt hölgyeim és uraim az óvodás deviáns baromságokat. De nem Önök tehetnek erről, sajnos ilyenné lett a magyar, egymást rágja és utálja akkor is mikor arra semmi oka. A legirigyebb nép, mert inkább az zavarja hogy a szomszéd valamennyivel többet keres, mint az hogy azon gondolkodjon hogy ő hogyan tud...persze vannak olyanok is akiknek feladata az hogy pont ezt a hibát használják ki és tüzeljék, szítsák a "közkedvet"...hát igen, ezek vagyunk mi, soha semmi se jó, lázadni, hőbörögni tudunk, hiszen ahhoz nem kell ész. Ne hogy kivárjunk valamit, még véletlenül se...
Jah..és ha nem tetszik el lehet menni ugye, hát miért is írok ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!