A Magyarországon élő embereknek hány %-a cigány?
22:31
"Állítólag 6-900 ezer között vannak. Ettől azonban szerintem is több."
Értem, szerinted több.
A te módszered mi volt? Csak mert a szakmát biztosan érdekelné a te nyilvánvalóan jobb módszered, mint amivel a korábbi cigányfelmérések készültek.
23:07
"A 18 év alattiak több mint fele már cigány az összlakosságot tekintve."
Az adat forrása?
Nem lassan ,hanem már fix,hogy több mint magyar.
Budapesten élek,de itt szinte csak azok vannak,se ember se állat csak a cigók.
Nemtudom,hogy egyesek milyen elit helyen élnek ,de akkor fogadjon már valaki örökbe!
Utolsó: akkor néha dugd ki az orrod Budapestről. Az csak egy város a sok közül, ne erre alapozz.
Jé, én most jöttem fel, az utcán elment mellettem kb. 10 ember (a fele gyerek), és egyik sem volt cigány. Akkor ezek alapján én épp így kijelenthetném, hogy Magyarországon nem is élnek cigányok, mert én nem láttam őket.
"az utcán elment mellettem kb. 10 ember (a fele gyerek), és egyik sem volt cigány"
Folyománya:
ha 10 emberből egy sem cigány, akkor nincsenek is cigányok...
Egyik nap velem szembe jött kb 10 ember, kissé sötétebb bőrűek, mint az átlag magyar, köpködtek, szotyoláztak, ordibáltak, de nem írták bele az etnikai kérdőívbe, hogy cigányok, tehát nem is cigányok, mi?!
Mondd már meg nekem, vajon rasszista vagyok, ha a vágottszeműek nem zavarnak, a feketékkel sincs bajom, sőt, egyik nemzetség sem zavar, csak a cigányok?! Miért mindig csak a cigányok csinálják a fesztivált?! Lehet, mondani, hogy netnáci, rasszista, stb. stb. stb. Nekem ez a tapasztalatom. Lassan többen lesznek, mint mi.
A következő népszámlálásig talán érdemes várni,
bár ott is valószínűleg alacsonyabb százalékérték jön majd ki,
mint ami valós. :-)...
Ha a 6-7 % reális,akkor ez csak félinformáció!Nem lett volna baj odaírni,honnan érkezett ez az adat!
(Hogy nem arra az országra vonatkozik,amelyiknek ma még /persze csak hivatalos adatok szerint!/ Budapest a fővárosa,az tuti!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!