Csak en erzem ugy, hogy jo par orszagban az embereknek nem olyan jo a humorerzekuk, mint Magyarorszagon?
A külföldi humort csak a filmekből ismerem. A Kandi-kamerás felvételekből azt állapítottam meg,hogy ott átlagon alulian ostobák az emberek. Sajnos,ma már itthon is ez a divat,és nincsenek is viccek,ha van, az is obszcén,és szellemtelen. A fiatalabb humoristák sem a helyzeteket figurázzák ki,hanem kitalálnak valami ostobaságot,úgy viselkednek,mint a hülye gyerek,és ezen sokan röhögnek.
Talán arra vezethető vissza,hogy egyre több a műveletlen,szellemileg igénytelen ember. Annak ellenére,hogy az iskolai végzettségük magasabb,mint régen volt.
Az itthoni felhozatal sem olyan jó már, ugye van a hazai stand-up műfaj. Az elején még vicces volt hallgatni a vidéki életmódot pellengérre állító történeteket, de amikor már a tizedik humorista meséli a huszadik történetet arról, hogy a Pityu hogyan vezette részegen a traktort, és hogy falunapokon ki miként rúg be a pálinkától, az kissé már unalmas és erőltetett, pláne annak fényében, hogy nagy részüknek kulcseleme a káromkodás. Nos, amikor egy poénban már nem a viccen röhögünk nagyot, hanem valami frappáns káromkodáson(lásd Gálvölgyi-show), akkor az értéktelen.
Egyébként én is hallottam már arról a fajta humorról, amit említesz, náluk ez a divat, nem mindenkinek jön be. Nekem pont az a fajta humor nem tetszik, amit említettem. Szeretem, ha egy viccnek vagy vicces történetnek a poénja vicces, nem a körítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!