"Szélsőséges" csodaautó: kitakarta az Árpád-sávos és nagy-magyarországos zászlócskákat az RTL Klub Mi a véleményed erről?
03:22
"sehol egy országban sem szólják meg ha valaki kiteszi a zászlót a házára, kocsijára..."
Ha a HIVATALOS érvényben lévő magyar szimbólumokat, zászlót teszed ki a kutya nem fog megszólni! Mint már írtam korábban, ha a sima piros-fehér-zöld zászlót tűzi ki az alkotó, nem lett volna semmi gond! Nem takarta volna ki az RTL-Klub, abban biztos lehetsz. Többek közt én is csak jót mosolyogtam volna a hóbortos kocsiján.
"Kiteszem a zászlót mindkettőt (trikolort és árpádsávost) a házamra a nagy magyar országos matricát a kocsimra és akkora kokárdát rakok ki a ruhámra mint egy pizza!akinek nem tetszik pukkadjon meg!ennyi!!!!!!"
Tedd azt! De attól még nem leszel nagyobb hazafi, hogy Te tudatni is akarod másokkal.
06:26
"Ha azzal fejezem ki, hogy nemzeti színű szalagot kötök a pö.csömre akkor azzal fejezem ki."
Na ez aztán a hazaszeretet, ill. annak a kifejezése... Egyébként miért nem árpádsávosat kötsz rá?
"Valóban senki nem mondta, hogy őszintébb. De annak akar látszani, ill. úgy tűnik Te is annak akarod beállítani. Pl. az előző kommentjeidben is írtad:
"szívből jövő hazaszeretet", "mások hazafias érzései"
Nos ezeket az érzéseket TÖKÉLETESEN ki tudja fejezni a HIVATALOS magyar zászlóval is, nem pedig egy kétes híres-hírhedt zászlóval. Én tényleg nem értem, hogy nem érzitek, ill. akarjátok érteni a különbséget."
Látom még mindig nem érted meg amit akarok mondani. Nem akar senki semmiféle különbséget kimutatni velük. Csak mással teszi mint mások. Ezzel fejezi ki azt amiét érez és kész. Nem tudom miért dimenzionálják ezt egyesek túl.
Másrészt nekem speciel semmivel nem jelent többet egy átlagos magyar zászlónál. Csak egy az ország történelmi zászlói közül. (pl nekem nincs is árpádsávosom, csak címeres magyar zászlóm, és utcára menni sem szoktam vele)
Egyébként már sokan dacból is viszik illetve kiteszik mert egyesek habzó szájjal tiltakoznak ellene. (pl gyurcsi és társai)
"Ez nem a dicső múlt felelevenítése, hanem provokáció! Sok dicső esemény van a történelmünkben, amivel méltó volna kimutatni a hazaszeretetet."
Miért ne lenne a Nagy-Magyarország történelmünk része? Kétségtelenül az. Bár ennyi erővel ha kitennénk valahova a királyaink nevét az is provokáció lehetne egyeseknek. Mert mondjuk az illető király uralkodott a Felvidék, Délvidék és Erdély felett. Vagy épp elfoglalta azt, mondjuk Árpád esetében.
Lassan már mindent provokációnak élnek meg egyesek. PL a Kárpátia pálinka című számától is elhatárolódtak...
"Akkor miért gyűjtöttük össze egy helyre a Lenin szobrokat? Maradhattak volna a helyükön, történelmünk része volt az is. "
Igen Lenin is hatással van a történelmünkre. De van egy fontos különbség. Leninnek semmi köze a magyarsághoz. Nem volt magyar vezető. Idegen hatalom képviselője volt.
De akkor feltehetném én is a kérdést ha már a külföldi vezetőknél tartunk. Miért volt baj a Mussolini térrel, vagy az Adolf Hitler térrel, illetve a más jellegű ebből a szempontból a Horthy Miklós utca? Ha ezek lehetnének akkor elnézném a Lenin szobrokat is.
Szerintem Leninhez hasonlóan ezek az emberek is sokakban ellenérzéseket keltenének.
"Az alábbi kép Téged mire emlékeztet? "
Hát igen értem mire akarsz kilyukadni ezzel a képpel. De Nemzeti őrsereg azért elég kis darabja azoknak akik az árpádsávot használják.
"Kiteszem a zászlót mindkettőt (trikolort és árpádsávost) a házamra a nagy magyar országos matricát a kocsimra és akkora kokárdát rakok ki a ruhámra mint egy pizza!akinek nem tetszik pukkadjon meg!ennyi!!!!!!"
Tedd azt! De attól még nem leszel nagyobb hazafi, hogy Te tudatni is akarod másokkal.
Elég ha magyar vagyok HIVATALOSAN,a hazafiságot meghagyom Mel Gibsonnak :) amúgy ez a HIVATALOS zászló attól függ , hogy éppen melyik párt van hatalmon ezért értelmetlen a vitád.Neked a jobbikosokkal van bajod nem a zászlóval és ez a valódi gáz, hogy elítélsz valakit csak mert más mint te.Egyébként nem tiltott önkényuralmi jelképek, sőt a parlamentbe is jelen vannak ezek a zászlók úgyhogy HIVATALOS-ak.....szerintem :)....Béke.
15:12
Tehát legközelebb a kokárdát is ki fogja takarni az RTL, mert "Fidesz reklám"? Esetleg a galambokat, a narancsot, a szegfűt, a tulipánt és a zöldben sétáló embereket is?
Akkor már egyszerűbb, ha simán elsötétítik a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!