Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » , , Turbómagyarkodásnak"...

, , Turbómagyarkodásnak" számít, ha június 4-én kitűzök egy Nagy-Magyarországos kitűzőt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 16:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%

Önmagában nem. Csak azért az értelmesebbje nem fog leturbómagyarozni, mert felveszel egy kitűzőt.

Inkább az számít, hogy miért tűzöd ki. Június 4 ugye a trianoni béke évfordulója, a Nemzeti Összetartozás Napja (vagy mi a fene). Ha erre való emlékezésként, történelmi "jelképként" veszed fel, akkor semmi probléma nincs vele. Sőt.

Ha viszont a "Vesszen Trianon!"- és a "Mindent vissza!"-mentalitás hajt, az már nagyon is "turbómagyar"

2011. jún. 2. 16:52
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nagyon szép gesztus lenne. Ha neked ez jól esik, csináld. Aki meg ezért fog téged elítélni, azt csak saját magát minősíti.
2011. jún. 2. 16:57
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem.
2011. jún. 2. 16:58
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első hozzászólóval. Szép és jó. Ha azonban a provokáció hajt, akkor inkább felejtsd el.
2011. jún. 2. 17:26
 5/21 anonim ***** válasza:
48%
köszönd a jobbiknak, hogy neki hála ciki lett nagymagyarnak lenni!
2011. jún. 2. 17:27
 6/21 anonim ***** válasza:
4%
Már a Jobbik előtt is az volt szerintem.
2011. jún. 2. 17:29
 7/21 anonim ***** válasza:
59%

Nem csak a Jobbik miatt ciki.

Sőt! Nem főleg nem miattuk, hanem az ordenáré módon ordibáló szavazóik miatt. (Tisztelet a kivételnek!)

2011. jún. 2. 17:34
 8/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Első: természetesen nem a ,,Mindent vissza!" gondolkodásmód miatt tenném. Nem is támogatnám a revíziót, mert egyrészt ugye esélytelen, másrészt valószínűleg csak rosszabbul járnánk vele (nagyon sok nemzetség, meg a kormány ugye egy harmadakkora országgal sem bír. De most ebbe nem mennék bele, hiszen nem az a témakör.)

Trianon meg a történelem legnagyobb igazságtalansága volt. Szerintem ezt mindenki beláthatja.

2011. jún. 2. 19:03
 9/21 anonim ***** válasza:
64%

Ez azért meg már a ló másik fele.

A revíziót én sem támogatom. De a nemzetek önrendelkezési joga alapján szükségesnek tartom az etnikai alapú határok elérését. Viszont ezt is csak diplomáciai eszközökkel.

De ebbe nem akarnék most belemenni.

Abból, amit elmondtál, szerintem semmi probléma nincs azzal a kitűzővel.

2011. jún. 2. 19:09
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Basszus magyarok vagyunk vagy nem? Miért ne lehetne megemlékezni. Annyira szomorú, hogy felmerült a kérdés, de megértem az aggodalmat... Csak szomorú hogy ide jutottunk
2011. jún. 2. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!