, , Turbómagyarkodásnak" számít, ha június 4-én
kitűzök egy Nagy-Magyarországos kitűzőt?
Megemlékezni lehet. Én is azt mondom, hogyha "csak" a megemlékezésről van szó, akkor nagyon szép dolog.
2011. jún. 2. 19:50
Mélységesen elhatárolódom a kérdezőtől és az álmagyar válaszolóktól is. Ugyanis én nem fogok beletörődni egyetlen rög elvesztésébe sem, mert ezt a rögöt magyarok ezrei védték becsülettel az életük árán is és holmi "rózsadombi álmagyarok" nem fogják ezzel a hozzáállással lerontani a magyarok becsületét!
2011. jún. 2. 21:56
13/21 A kérdező kommentje:
21:56
És te hogyan képzeled el a revíziót? Én sajnos nem látok rá esélyt...
Nem nyugszol bele? Na ezek azok, akiktől a falra mászom. Mit szeretnél cseszd meg? Területet szerezni vissza nem lehet békésen csak valami konfliktussal, de az meg a kell francnak! Bírom, hogy ilyenek játszanának az emberek életével, mert régen így meg úgy volt.
Inkább menj és reszelj meg egy sündisznót!
2011. jún. 3. 13:05
Ha konfliktus alatt fegyveres összetűzést értesz, akkor tévedsz.
Tipikus ellenpélda az első bécsi döntés.
Viszont az tény, hogy relatíve békés eszközökkel csak tényleg jogos törekvéseknek lehet érvényt szerezni. (Jelen esetben színmagyar, vagy 70-80%-ban magyar területek Magyarországhoz csatolása és most szándékosan nem használom a visszacsatolás szót.) Olyan területeket viszont, mint Szlovákia északi fele és Dél-Erdély, illetve a Vajdaság több mint kétharmada, tényleg csak fegyveres erővel lehetne meg/visszaszerezni, ami meg eleve reménytelen.
2011. jún. 3. 13:36
Turáni testvéreinkkel kell szövetséget keresni és az nyomást gyakorolhatna a környező országokra. Ha kell fegyverrel kell visszaszerezni azt amit a magyar nép ezer éven át épített fel.
2011. jún. 3. 13:47
Hány éves vagy te, kedves 52%-os?
Amúgy, kedves kérdező, ez a "turbómagyarkodás", amit kis barátunk csinál.
2011. jún. 3. 13:51
15, de úgy látom értelmileg mégis jóval feletted állok. Nem saccollak 25-nél többre.
2011. jún. 3. 20:46
Akkor ez mindent elárul, köszönöm. Majd jelentkezz, ha felnöttél!
2011. jún. 3. 21:23
20/21 Grimmpeace válasza:
Tény és való,hogy ma ha MO-n nemzeti szín van rajtad, címer avagy bármi hasonló, egyből levagy nácizva,hungaristázva. Ez a szélsőjobbos ultramagyarok miatt alakult így. Illetve egy másik síró réteg miatt... Örülnék ha ebből a szempontból elérnénk az USA vagy Anglia mentalitását, ahol olyannyira nem "cink" a nemzeti büszkeség, hogy inkább az a kínos, ha nincs egy két lobogó nemzeti ünnepen rád és a házadra aggatva^^ Ugyanakkor én amondó vagyok, trianon szégyen, de nagyon sok idő eltelt azóta. Az ország ma kicsi, de EZ a mi hazánk, ezt szeressük. A nemzetünk színei pedig elsődlegesen a trikolór színei. Nem pedig az Árpádsávéi.
2011. jún. 18. 22:27
Kapcsolódó kérdések: