Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Szélsőséges" csodaautó:...

"Szélsőséges" csodaautó: kitakarta az Árpád-sávos és nagy-magyarországos zászlócskákat az RTL Klub Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 16. 23:00
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Sz1u válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:43

Már megint a szokásos szöveg...

Miért baj az, ha valaki kifejezi a hazaszeretetét?

2011. máj. 17. 00:05
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert sziúnak nincs hazája, így neki nem marad csak az irigykedés.

De ezért ne szóld meg szegény romát, nem tehet róla!

2011. máj. 17. 00:07
 13/38 Sz1u ***** válasza:
31%

00:00 és 00:05

Miért nem a HIVATALOS magyar zászlóval fejezi ki a hazaszeretetét??? Ezt mondjátok meg nekem! A hazaszeretet nem egyenlő a nagymagyarkodással (Árpádsávos zászló, meg Nagy-Magyarország)!

Tehát mégegyszer:

Miért nem a HIVATALOS magyar zászlóval fejezi ki a hazaszeretetét???

2011. máj. 17. 00:17
 14/38 Sz1u ***** válasza:
0%

00:07

"Azért mert sziúnak nincs hazája, így neki nem marad csak az irigykedés.

De ezért ne szóld meg szegény romát, nem tehet róla!"

Ha zsidót írtál volna a cigány helyett (vagy esetleg mindkettőt), akkor is jót nevettem volna! Tényleg sikerült mosolyra fakasztanod! - de azért (ha nem haragszol) nyomtam egy piros pacsit...

2011. máj. 17. 00:23
 15/38 Jóska Pista Sanyi ***** válasza:
95%

Szerintem amit már leírtam egyértelmű.

"Tehát mégegyszer:

Miért nem a HIVATALOS magyar zászlóval fejezi ki a hazaszeretetét???"

Azért mert ő neki ez tetszik. Nem értem mi ezzel a baj?

Amúgy meg mindenkinek megvan hozzá a joga hogy azzal fejezze ki magát és az érzéseit amivel akarja.

Semmi ellentmondás nincs abban hogy valaki szereti a hazáját és kitesz egy Nagy-Magyarországos zászlót.

Amúgy meg magyarázd már meg nekem miért nem lehet az őszinte hazafi és miért nem szeretheti őszintén a hazáját az aki ki mert tenni egy Nagy-Magyarországos neagyisten árpádsávos zászlót?

2011. máj. 17. 00:32
 16/38 anonim ***** válasza:
96%

Bezzeg a dávid csillagot leközölték volna.

Azt kell hogy mondjam, mert egyre jobban azt érzem, hogy ebben az országban egyes politikusok, média orgánumok és egyéb körök jóvoltából lassan szégyellnünk kell a Magyarságunkat. Amúgy az Árpád-sávos lobogó több évszázados történelmünk hagyományaihoz kötődő szimbólum, kár hogy a legtöbb iskolába nem tanítják. A másik: Árpádsávok használata több közigazgatási címerben vagy település címerében is fellelhető. Akkor hol itt a probléma?

2011. máj. 17. 00:32
 17/38 Jóska Pista Sanyi ***** válasza:
95%

Egyébként mivel Nagy-Magyaroszág és az árpádsáv a történelmünk része akár a többi országzászló vagy hadvezérek királyok stb.

Ezek használata nem utal hamis megjátszott érzésekre.

2011. máj. 17. 00:34
 18/38 anonim ***** válasza:
68%

Az a véleményem, hogy NINCS SZÓLÁSSZABADSÁG...

A Reteklubb csak egy gagyi kereskedelmi csatorna és csak a seggüket féltik mert az ORTT befenyít a kormány parancsára..

KÖSZÖNJÜK ORBÁN!!!

2011. máj. 17. 00:43
 19/38 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy le leszek pontozva, de azért álljunk meg egy szóra.

Tegyük fel, a járgánynak híre megy külföldön, és az RTL Klub felvételeit használják más csatornák.

Ott van a járgányon a zászló => rögtön nem a találmány lesz fontos, hanem, hogy micsoda fasizmus megy Magyarországon. Ami persze abszurd, de tényleg egy ilyen esetben a "találmány" legyen már a fontos, ne pedig, hogy milyen zászló van rajta. Mi magyarok láttuk, aki örült neki, így is örülhetett, hiszen felismerhető volt. Aki pedig nem, hát szóljon egy szót is, végülis ki volt takarva.

2011. máj. 17. 00:52
 20/38 Sz1u ***** válasza:
3%

00:32

"Azért mert ő neki ez tetszik."

Ez eddig rendben is van!

"Amúgy meg mindenkinek megvan hozzá a joga hogy azzal fejezze ki magát és az érzéseit amivel akarja."

Ez már nem egyértelmű. Pl.: vannak bizonyos tiltott szimbólumok, amikkel nem fejezheti ki az érzéseit.

"Semmi ellentmondás nincs abban hogy valaki szereti a hazáját és kitesz egy Nagy-Magyarországos zászlót."

De van ellentmondás! Gábor hazája ugyanis a mostani Magyarország és nem a Trianon előtti (megjegyzem sajnos!).

Kár siránkozni a múlton (vissza úgysem lehet csinálni)!

"Amúgy meg magyarázd már meg nekem miért nem lehet az őszinte hazafi és miért nem szeretheti őszintén a hazáját az aki ki mert tenni egy Nagy-Magyarországos neagyisten árpádsávos zászlót?"

Mitől őszintébb hazafi az és szeretheti őszintébben a hazáját az, aki Árpád-sávos zászlót lebegtet (és nem a HIVATALOS magyar zászlót), mint mondjuk az átlag halandó? Semmivel! Annak ugyanis belülről kell fakadnia és nem pedig magamutogatva!

2011. máj. 17. 00:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!