"Szélsőséges" csodaautó: kitakarta az Árpád-sávos és nagy-magyarországos zászlócskákat az RTL Klub Mi a véleményed erről?
Sz1u válasza:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:43
Már megint a szokásos szöveg...
Miért baj az, ha valaki kifejezi a hazaszeretetét?
Azért mert sziúnak nincs hazája, így neki nem marad csak az irigykedés.
De ezért ne szóld meg szegény romát, nem tehet róla!
00:00 és 00:05
Miért nem a HIVATALOS magyar zászlóval fejezi ki a hazaszeretetét??? Ezt mondjátok meg nekem! A hazaszeretet nem egyenlő a nagymagyarkodással (Árpádsávos zászló, meg Nagy-Magyarország)!
Tehát mégegyszer:
Miért nem a HIVATALOS magyar zászlóval fejezi ki a hazaszeretetét???
00:07
"Azért mert sziúnak nincs hazája, így neki nem marad csak az irigykedés.
De ezért ne szóld meg szegény romát, nem tehet róla!"
Ha zsidót írtál volna a cigány helyett (vagy esetleg mindkettőt), akkor is jót nevettem volna! Tényleg sikerült mosolyra fakasztanod! - de azért (ha nem haragszol) nyomtam egy piros pacsit...
Szerintem amit már leírtam egyértelmű.
"Tehát mégegyszer:
Miért nem a HIVATALOS magyar zászlóval fejezi ki a hazaszeretetét???"
Azért mert ő neki ez tetszik. Nem értem mi ezzel a baj?
Amúgy meg mindenkinek megvan hozzá a joga hogy azzal fejezze ki magát és az érzéseit amivel akarja.
Semmi ellentmondás nincs abban hogy valaki szereti a hazáját és kitesz egy Nagy-Magyarországos zászlót.
Amúgy meg magyarázd már meg nekem miért nem lehet az őszinte hazafi és miért nem szeretheti őszintén a hazáját az aki ki mert tenni egy Nagy-Magyarországos neagyisten árpádsávos zászlót?
Bezzeg a dávid csillagot leközölték volna.
Azt kell hogy mondjam, mert egyre jobban azt érzem, hogy ebben az országban egyes politikusok, média orgánumok és egyéb körök jóvoltából lassan szégyellnünk kell a Magyarságunkat. Amúgy az Árpád-sávos lobogó több évszázados történelmünk hagyományaihoz kötődő szimbólum, kár hogy a legtöbb iskolába nem tanítják. A másik: Árpádsávok használata több közigazgatási címerben vagy település címerében is fellelhető. Akkor hol itt a probléma?
Egyébként mivel Nagy-Magyaroszág és az árpádsáv a történelmünk része akár a többi országzászló vagy hadvezérek királyok stb.
Ezek használata nem utal hamis megjátszott érzésekre.
Az a véleményem, hogy NINCS SZÓLÁSSZABADSÁG...
A Reteklubb csak egy gagyi kereskedelmi csatorna és csak a seggüket féltik mert az ORTT befenyít a kormány parancsára..
KÖSZÖNJÜK ORBÁN!!!
Lehet, hogy le leszek pontozva, de azért álljunk meg egy szóra.
Tegyük fel, a járgánynak híre megy külföldön, és az RTL Klub felvételeit használják más csatornák.
Ott van a járgányon a zászló => rögtön nem a találmány lesz fontos, hanem, hogy micsoda fasizmus megy Magyarországon. Ami persze abszurd, de tényleg egy ilyen esetben a "találmány" legyen már a fontos, ne pedig, hogy milyen zászló van rajta. Mi magyarok láttuk, aki örült neki, így is örülhetett, hiszen felismerhető volt. Aki pedig nem, hát szóljon egy szót is, végülis ki volt takarva.
00:32
"Azért mert ő neki ez tetszik."
Ez eddig rendben is van!
"Amúgy meg mindenkinek megvan hozzá a joga hogy azzal fejezze ki magát és az érzéseit amivel akarja."
Ez már nem egyértelmű. Pl.: vannak bizonyos tiltott szimbólumok, amikkel nem fejezheti ki az érzéseit.
"Semmi ellentmondás nincs abban hogy valaki szereti a hazáját és kitesz egy Nagy-Magyarországos zászlót."
De van ellentmondás! Gábor hazája ugyanis a mostani Magyarország és nem a Trianon előtti (megjegyzem sajnos!).
Kár siránkozni a múlton (vissza úgysem lehet csinálni)!
"Amúgy meg magyarázd már meg nekem miért nem lehet az őszinte hazafi és miért nem szeretheti őszintén a hazáját az aki ki mert tenni egy Nagy-Magyarországos neagyisten árpádsávos zászlót?"
Mitől őszintébb hazafi az és szeretheti őszintébben a hazáját az, aki Árpád-sávos zászlót lebegtet (és nem a HIVATALOS magyar zászlót), mint mondjuk az átlag halandó? Semmivel! Annak ugyanis belülről kell fakadnia és nem pedig magamutogatva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!