Mi a velemenyetek az utcak, terek atnevezeserol? Csak engem bosszant?
F*sza, hogy abba nem gondoltak bele, hogy csak a Moszkva térből Széll Kálmán tér üggyel mennyi papírmunka, pénzkidobás van. Engem is bosszant, értetlenül állok fölötte, mert az átnevezésekre (pl. utcatáblák) költött pénzből már ki lehetne takarítani, fel lehetne újítani a terepet.
Moszkva tér esetében:
- az összes busz menetrend-tábla az összes megállóban
- az összes villamos menetrend-tábla az összes megállóban
- az összes megállókat felsoroló csík a metrókocsikban (egy darabban van 3 pár)
- az összes metróállomáson az alagútban (amikor ott állsz és nézed a síneket, a szemközti falon) lévő megállók kiírásai
- térképek minden metrómegállóban! 3-ason is.
- térképek villamos- és buszmegállókban!
+ aki ott lakik, az szépen okosan el kell, hogy menjen az okmányirodába, új lakcímkártyát csináltatnia. az még hagyján, viszonylag egyszerű művelet.
+ DE! az összes szolgáltatónál (villany, víz, gáz, fűtés, internet, telefon, tévé, stb.) át kell vezetni az új számlázási címet.
= rahedli sok energia- és időbefektetés a lakosság és a főváros részéről.
és ezt mind felújításra, takarításra, gyermekétkeztetésre, járműkarbantartásra, bármi másra is fordíthatnák!
szerintem ez mondvacsinált ügy.
nevezzük át tarlóst! ritka b*romarcú vezetése van a fővárosnak, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!