Rendőrök! Tényleg kirúgnak ha nincs meg a napi bírságolásotok?
Nem vagyok rendőr, de azért válaszolok. Nekem vámos (pénzügyőr, vagy finánc mittom'énmi) haverom van, akinek a saját szájából hallottam, hogy az adott hónapban be kell hajtania x millió forintot. Hááát... utálom az összeesküvés-elméleteket, de ezen kijelentése elgondolkoztatott...
Kiváncsian várom az igazi rendőrök válaszát! Bár nem hiszem, hogy mernek válaszolni itt nyilvánosan (IP-szám lenyomozható)...
Te meg bekaphatod a jó büdös pék f.szát,mert nem tudsz mondatot értelmezni. Olvasd el mit írtam elsőként. Most kérlek idézd mikor írtam azt, a rendőrökön nincs nyomás, hogy minél több bírságot szedjenek össze. Elárulom van rajtuk nyomás.
Most kérlek gondold el, hogy mivel minden rendőrön nyomás van, ha valamelyik valamikor nem szedi össze a napi "betevőt" kirúgják. Most gondold el hogy hány ilyen eset megfordulhatott már. Most pedig gondold el, hogy ezeket kirúgják.
Te normális vagy, már nem lenne rendőr se!? A kérdésedre a válasz tehát nem. Egyébként meg nagyon ostoba lehetsz, ha ezt így nem tudtad kikövetkeztetni.És azok is ilyen ostobák akik osztják a kérdező naív gondolkodását. Gyerekek vagytok még. Látszik, hogy nem tudtok összetetten gonolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!