Kirúgnak, mert nem vagyok Fideszes?
Figyelt kérdés
Közműcég... Minden vezért kicseréltek, és a vezér hozta az új osztályvezetőket, igazgatókat, titkárnőket. Mindenki repül... Én 12 éve dolgozom, és úgy néz ki én is repülök. Hiába az eredményeim. Csak mert nem vagyok Fideszes? Micsoda egy rohadt dolog ez? Külföldön is így van?2010. okt. 28. 22:04
1/31 A kérdező kommentje:
Jah, és semmilyen párti nem vagyok, nem politizálok, és nem is érdkel a politika. Csak a munkám.
2010. okt. 28. 22:07
2/31 anonim válasza:
És mégis honnan tudnák, hogy fideszes vagy-e?
3/31 A kérdező kommentje:
Akkor minek rúgnak mindenkit? Mert azt hiszik, hogy az előző igazgató sleppjéhez tartozom. Pedig még az azt megelőző igazgatóéhoz sem tartoztam.
2010. okt. 28. 22:08
4/31 anonim válasza:
Igen, mert ez a szokás, hogy olyanokat vesznek fel, akik benyalnak a főnöknek, vagy hatalmas haverságban vannak vele, a te helyedre is valószínűleg 1 ilyen ember fog kerülni. Amúgy a legtöbb helyen ez van.
5/31 A kérdező kommentje:
:( Hát mit ne mondjak... Soha nem nyaltam be senkinek, csak a munkám végeztem, mindig maximálisan, odafigyelve, és még hasznot is termeltem. De úgy látszik ez jelenleg senkit se érdekel. Megjöttek az új "kollégák".
2010. okt. 28. 22:22
6/31 anonim válasza:
És ha nem tartozol ebbe a körbe, tehát nem nyalsz be neki tövig, akkor kitúr, vagy kirúg a főnök. Sőt ez akkor is így van, ha a fülébe jut, hogy nem vagy fideszes, tehát úgy van, ahogy mondod.
7/31 A kérdező kommentje:
Tudod mi a gáz? Hogy ma reggel ült be az új igzagató a helyére, és a fél cég már repült is. Nem is ismer minket.
2010. okt. 28. 22:23
9/31 A kérdező kommentje:
vezérigazgató
2010. okt. 28. 22:23
10/31 anonim válasza:
Apám is 25 éve dolgozik 1 helyen, tökéletesen végzi a munkáját, az egyik legjobb munkaerő ott, fideszes lett a főnök, megtudta, hogy nem fideszes az apám, azóta azon van, hogy kitúrja onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!