Kirúgnak, mert nem vagyok Fideszes?
Figyelt kérdés
Közműcég... Minden vezért kicseréltek, és a vezér hozta az új osztályvezetőket, igazgatókat, titkárnőket. Mindenki repül... Én 12 éve dolgozom, és úgy néz ki én is repülök. Hiába az eredményeim. Csak mert nem vagyok Fideszes? Micsoda egy rohadt dolog ez? Külföldön is így van?2010. okt. 28. 22:04
11/31 A kérdező kommentje:
ja, a kérdésemben az összes igazgató (rosszul írtam)
2010. okt. 28. 22:24
12/31 A kérdező kommentje:
Hát jó. Ha ez természetes, akkor nem rágom magam tovább. Köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 28. 22:25
13/31 anonim válasza:
Barátomat több tízezred magával éppen azért rúgták ki (közszolga volt)"konvergencia program létszámleépítése" címén, mert soha nem volt egyetlen pártnak se a tagja, nem volt Fideszes (ezzel vádolták meg), se MSZP-s, se SZDSZ-es. BAGOLY MONDJA A VERÉBNEK: NAGYFEJŰ! Avagy: egyik kutya, másik eb, ennyit a pártokról és a politikusokról.
14/31 anonim válasza:
Ha nem tetszik a képed, a főnökök és főnöknők akkor is kirúgnak, ha kizárólag a munkád érdekel. Vagy amikor más jelöltjük is van arra a státusra. És nemcsak a Fidesz ilyen.
15/31 anonim válasza:
Nálunk már az előző ciklusban került a Fidesz hatalomra. Mindenkit lecseréltek, a sógor-koma-jóbarátra. Ez a Fidesztől elvárható.
16/31 A kérdező kommentje:
Ez undorító. :(
2010. okt. 28. 22:41
17/31 anonim válasza:
Miért rúgnának ki?
Én mszp-sel dolgozom együtt és a munkában nagyon jól együtt tudunk működni, ha a politikában nem is értünk egyet. Őt sem rúgták ki amiatt, hogy a szocikat támogatja.
18/31 anonim válasza:
"Én 12 éve dolgozom, és úgy néz ki én is repülök"
Pedig akkor pont a Fidesz vitt oda a logikád alapján.
19/31 A kérdező kommentje:
Na neee osszál-szorozzál már. 11 éve és 2 hónapja vagyok itt.
2010. okt. 28. 23:09
20/31 anonim válasza:
A válasz egyértelműen igen, és az elszámoltatásodat is megkezdték csontvázkám.
Ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!