Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kirúgnak, mert nem vagyok...

Kirúgnak, mert nem vagyok Fideszes?

Figyelt kérdés
Közműcég... Minden vezért kicseréltek, és a vezér hozta az új osztályvezetőket, igazgatókat, titkárnőket. Mindenki repül... Én 12 éve dolgozom, és úgy néz ki én is repülök. Hiába az eredményeim. Csak mert nem vagyok Fideszes? Micsoda egy rohadt dolog ez? Külföldön is így van?
2010. okt. 28. 22:04
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
:)) Megint jót nevettem.
2010. okt. 28. 23:14
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

12 éve a Fidesz volt kormányon! aztán rögtön módosítod, hogy 11 év (az is tökmind1 mert még akkor is a Fidesz volt hatalmon!)

Inkább aludjál, hogy holnap tudj menni dolgozni!

2010. okt. 28. 23:31
 23/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Na majd meglátjuk mi lesz. Jóéjt.
2010. okt. 28. 23:32
 24/31 anonim ***** válasza:
92%
Országosan nyalni kell a fidesz p*csáját. Különben végünk.
2010. okt. 29. 02:24
 25/31 anonim ***** válasza:
43%
vuvu te vagy a GYIK főköcsögje.
2010. okt. 29. 02:33
 26/31 anonim ***** válasza:
Basszus, nem mindegy, mikor kezdett ott dolgozni? Ha pár évvel később kezdett volna, akkor meg az MSZP vitte oda? Ez egy hülyeség, akkor vették fel, és kész. Ettől még most épp ilyen simán ki is tehetik, ez sajnos tényleg így szokott lenni.
2010. okt. 29. 10:34
 27/31 anonim ***** válasza:
Ez a baj az állami cégekkel, hogy politikai alapon sakkozhatnak, és meg is teszik, de mások meg megteszik másért. Ha biztos, hogy emiatt rúgnának ki, akkor csinálj ügyet belőle, ha már lúd, legyen kövér. Nem tehetsz te arról, hogy rosszkor vagy rossz helyen.
2010. okt. 29. 11:13
 28/31 anonim ***** válasza:
Én több mint 10 éve dolgozom egy helyen. Azóta kormányok változtak, a cégnél mi is több alkalommal sapkát cseréltünk, és természetesen a főnökeim is változtak. Én még vagyok. A munkám során volt, hogy két csoportot kaptam, és azt a feladatot kaptam, hogy csináljak belőlük egyet, és növeljem a hatékonyságot. Ez sajnos leépítéssel járt. A szempont azonban nem a személyek pártállása, hanem a munkához, a közösséghez való viszonyuk volt. Én mint egy kicsike vezető, olyan emberekkel szeretek együtt dolgozni, akikkel félszavakból is megértjük egymást, és azon vannak, hogy hogyan lehet egy feladatot elvégezni. Azokat meg nagyon nem szeretem, akik azt tudják mindíg nagyon jól bebizonyítani, hogy mit, miért lehetetlen megcsinálni, véghezvinni.
2010. okt. 29. 15:25
 29/31 anonim ***** válasza:

"Basszus, nem mindegy, mikor kezdett ott dolgozni? Ha pár évvel később kezdett volna, akkor meg az MSZP vitte oda? Ez egy hülyeség, akkor vették fel, és kész."

Nem én kezdtem el azon agyalni, hogy vajon kirúgnak-e azért, mert másik párt szimpatizánsa vagyok. Megjegyeztem, hogy ha így gondolja a kérdező, akkor vegye azt is figyelembe, hogy a mostani kormánypárt volt akkor is hatalmon, amikor odakerült. Tehát ha akkor sem pártszimpátia alapján került oda, akkor most se kell jobban aggódnia. Persze ki tudja? A világ változik.

2010. okt. 29. 19:04
 30/31 anonim ***** válasza:
vuvuzela féle szőrszálhasogató majmokat kellene kitiltani az összes oldalról,meg amúgy mindenhonnan!Értelmes választ az ilyen gyökerek soha nem adnak és ráadásul még nem is a válaszra válaszol,hanem osztja az észt!Idiota majom!
2010. okt. 31. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!