Szavaznátok egy olyan pártra, ami vissza akarna pár Kádár-rendszerbeli dolgot csempészni Magyarországra?
Pl. hogy a vezető hatalom nyomatná az ideológiai rizsát de nem kényszerítené mindenféle illegalizálásokkal ezek tényleges követésére az embereket, mint ahogy most Orbán teszi.
Emelné a segélyeket, elsősorban a hátrányos helyzetű fehér családokat célozná meg.
A cigányokat kicsit diszkriminálná és nekik is segítene, de alacsonyabb életkörülményeket biztosítana nekik, mint a fehéreknek.
Mindenféle bírósági hercehurca helyett könnyebb bűnesetekért legalizálnák a rendőrök számára a testi fenyítést
Mindenféle programmal gondoskodna róla, hogy az emberek élete egyszerűbb, lassabb tempójú és nyugodtabb legyen pl. ügyintézés egyszerűsítése, internetes ügyintézés helyett postai ügyintézés
Tényleges munkahelyteremtés, nem a Fidesz-féle kamuhalandzsa
kérdező te 100000% hogy nem éltél a kádár rendszerben.
Hogy akarsz visszasírni olyan rendszerbeli dolgokat, amikben nem is volt részed? milyen alapon?
"kérdező te 100000% hogy nem éltél a kádár rendszerben. "
Megeshet. Én viszont éltem, ezért tartom helyénvalónak a TSZek megalapítását.
"Kérdezõ te inkàbb lógni szeretnél és nem dolgozni."
Nem "lógni szeretnék", csupán észrevettem, hogy a vadkapitalizmusban a dolgozót rabszolgának nézik, ezért mindenféle furmányos trükkel -mint a posta hibáztatása- lehetne több szabadidőt becsempészni
"csupán észrevettem, hogy a vadkapitalizmusban a dolgozót rabszolgának nézik"
nem muszáj dolgozónak lenned ha ennyire nem tetszik, mehetsz vállalkozónak is...szabad döntésed
Igen szavaznék.
Amiket te leírtál azok nem voltak az előző rendszerben.
Éltél már te akkor?
Elsőnek írom,hogy hülyeséget beszél.
Ha kíváncsi rá elmagyarázom miért.
"a vadkapitalizmusban a dolgozót rabszolgànak nézik"
igen ezt tanitottàk nekünk annak idején.
"igen ezt tanitottàk nekünk annak idején."
Nem tudom hogy vagy vele, de szerintem ebben igazuk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!