Ha újra bevonulna a Magyar Hadsereg Erdélybe hogy fogadnák?
Tegyük fel,hogy megtörténne(sajnos nem fog...) az,hogy a Magyar Hadsereg bevonul Erdélybe.Hogy fogadnák?Hasonló öröm lenne(a magyarok részéről),vagy hatalmas probléma?
Itt egy példa:
http://www.youtube.com/watch?v=oxhbJh4zv_0
Kedves Utolsó!
Szerinted az a magyar, akinek már a dédapja is ROMÁNIÁBAN vagy CSEHSZLOVÁKIÁBAN született, az szerinted mennyire akar egy olyan hazához tartozni ahova sose tartozott?
Szerinted ha bevonulna a hadsereg, nem félnének hogy rajtuk csattan az ostor? dehogynem
Szerinted lenne rá esély hogy bevonuljon a hadsereg, 1940ben sem merte megtenni, most miért merné?
ha te attól tartod magad magyarnak hogy Trianont visszacsinálnád , akkor gratulálok.
Én nem ettől tartom magam magyarnak, én szeretem Magyarországot, 18 éves létemre a legtöbb táját már bejártam, ismerem a történelmét, és a kultúrát. A Rákóczi szövetség által rendezett Kárpát medencei magyaroknak szóló történelem versenyeken ott vagyok, és tudok felelősen racionálisan gondolkozni, érvelni a hazámról. Amiben jók vagyunk azt elismerem, amiben rosszak azt is. Nem próbálok feszültséget kelteni itt a Kárpát medencébe revizionizmussal.
ma 22:21
Nem is vártam mást tőled. Áruló, nagyképű, magát magyarnak képzelő közbe mocskolja saját nemzetét, felvágó, bomlasztó a mai állapotokat hűen tükrözöd.
"Szerinted az a magyar, akinek már a dédapja is ROMÁNIÁBAN vagy CSEHSZLOVÁKIÁBAN született,"
Még jó hogy az.
"az szerinted mennyire akar egy olyan hazához tartozni ahova sose tartozott?"
Közelítsük meg inkább máshonnan. Miért akarna egy olyan államban élni amely megtiporja nemzetiségét és kiirtotta, kitelepíti saját földjéről amelyet ezer évi épít. Biztosan nagyon jó érzés lehet egy olyan magyar gyermeknek a Bácskában akinek nagyapját a szerbek vágták ketté fűrésszel ugye? Vagy jó lehet egy Komárominak hogy azt tanítják hogy a magyarok barbár, elnyomó nép egy olyan városban ahol mindig is magyarok éltek.
A magyarság nem Trianonnál kezdődik. Előbb próbálj meg magyarként érezni.
Trianon csak a Kárpát-medence egységének megbontására szolgált de ezt nem lehet a sok szükagyú tót vagy román fejébe beleverni. Amit a magyarsággal művelnek már több mint 90 éve az megbocsáthatatlan és keményen meg fognak lakolni érte. Védd csak a kis szláv barátaidat de ne feledd mi csak békét, rendet és igazságot askarunk aa Kárpát-medencében!
nem azt kérdeztem hogy Szerinted az magyar, hanem azt hogy szerinted az a magyar, akinek..... szövegértés.
és szerinted azzal hogy bevonulunk Erdélybe, nem erősitjük fel azokat az ellentéteket, amik most már eléggé elcsitultak? A szerbek nem csak a magyarokkal szemben voltak ilyen agresszivak. Srebrenica? A szerbek voltak a déli határőrök már elég régóta, érthető hogy vágytak egy új hazára, de nem érthető a magyar ellenességük. AMi ma már csak a szélsőségekre jellemző, ugyanugy mint nálunk.
Tök mind1 hogy van-e Trianon vagy nincs. Magyarország szétesett volna. A föderativ országban nem 1918ba kellett volna gondolkozni. Hanem mondjuk kiegyezéskor, és akkor lehet elkerülhettük volna.Trianon csak szentesítette az elszakadását az országrészeknek.
Felőlem mondhatod rám hogy nagyképüsködök, felvágok. De ez van. Én szeretem a magyar történelmet, kultúrát, viszont képes vagyok elfogulatlanul véleményt alkotni arról. Sokakkal ellentétben, akik a szlovákokat nevetik ki hogy hazudják a történelmüket, majd kijelentik hogy mi magyarok itt vagyunk 15 000 éve.. mintha ők nem ugyanazt tennék. És szerintük én vagyok antimagyar.
"és szerinted azzal hogy bevonulunk Erdélybe, nem erősitjük fel azokat az ellentéteket, amik most már eléggé elcsitultak?"
A románok menjenek vissza a Regátba azt nekik adjuk de azt az Erdélyt amely évszázadokig a magyar kultúra védője volt nem adjuk. Maximum 800-900 ezer román maradhat Erdélyben azokkal meg elbánunk vagy maradnak és és eltűrik a maygar uralmat vagy mehetnek a Regátba.
"Srebrenica?" Ha ezzel a szerbeket próbáltad védeni akkor alaposan melléfogtál mert ez egy újabb ok hogy fel kell szabadítani a magyarokat egy ilyen barbár nép igája alól.
Ők már a kis tipegő szerb gyerekbe is bele nevelik a magyargyülöletet utána lehet járni és annak is hogy nem csak katonák gyilkoltak '44-ben.
Nem azt mondjuk hogy 15000 éve hanem azt hogy a magyarok genetikájával azonos (vagyis magyar) fajú nép élt itt 10000 éve és erre a Boszniai piramis meg a rovásírásos leletek a bizonyíték. Nem kell 15000 évről beszélni hogy kiröhögjük a szlovákokat elég ha a magyar államiság kezdetét mondjuk akkor még a szlovákok ősei (ha elfogadjuk szláv tanmeséket) hűséget fogadtak. Szolgák voltak a frankok és utána a mi szolgáink a körülöttünk lévő népek közül nem tudok olyat mondani aminek gazdagabb történelme vagy kultúrája lenne. Erdélyről egyből lesüt hogy magyar föld nem kell nekünk elhazudni semmit elég az igazság is.
51%-os, szerintem inkább te nőjjél fel egy kicsit, az írásodon látszik, hogy nem vagy még 20 éves sem.
Voltál katona? Tudod mit jelent menetelni? Masírozni? Értesz a harcászathoz? Megsúgom neked, ne nagyon kardoskodj, a te generációd fél óra teljes felszerelésben való menetelés után kidőlne
és még egy kis kiegészítés az 51%-osnak!
- Az országot ellepik a cigányok! A vezetésünk teljesen zsidó! De neked mégis a szlávokkal van bajod, akik ugyanúgy fehér emberek...gratulálni tudok csak ehhez. Tovább látsz az orrodnál? Hova akarnád őket csatolni? Ide? Európa legnagyobb zsidó-óljához? Szlovákiában a cigányputrik lázadóit rendőri karhatalom veri szét! Itt meg még önmagadat sem védheted meg! Akkor a mi "dicső" törvénykezésünket akarod oda is elvinni? Gratulálok megint csak...
Csendben kell lenni, megerősödni, és először itthon rendet tenni!
Addig amíg ez nincs meg, az olyan hőbörgök, mint te, csak hátráltatják az egészet. Azt sem tudod miket írsz le.
A mai "magyar" vezetés nem magyar! Ezek után nincs miről beszélni! Mégis ki vezetné a mi erdélyi hadjáratunkat? Orbán király vagy Gyurcsány generális? Gondolkozz már, istenem....
Mellesleg ha annyira nagyon harcias vagy és ennyire bátor, s vitéz, remélem tagja vagy valamelyik félkatonai szervezetnek (és nem a Gárdára vagy a Jobbikra gondolok, akinek Balóné a feje)....mert ha tag vagy, akkor hogy van időd itt hőbörögni? Ha nem vagy tag, akkor meg csak egy klaviatúra-harcos vagy, valós tettek nélkül. Lehet választani, egyik sem túl fényes rád nézve.
"Srebrenica?" Ha ezzel a szerbeket próbáltad védeni akkor alaposan melléfogtál mert ez egy újabb ok hogy fel kell szabadítani a magyarokat egy ilyen barbár nép igája alól.
Szövegértés 1es.Olvassd el még1x
Fel kéne fogni hogy nincs olyan hogy történelmi jog. Mi milyen jogon foglaltuk el a Kárpát medencét? éltek itt mások is. Na.. a Csehszlovákok kikiáltották a függetlenségüket , a gyulafehérvári gyülés kimondta Erdély Romániához csatolódását, Trianon pedig mind ezt szentesítette... Nekik volt nagyobb haderejük, övék a terület. Ez így müködik több ezer éve. Történelmi jog egy szép dolog meg minden. De ez van.
A revízió nem a legfőbb cél, a román-szlovák nem a legfőbb ellenség.
A zsidók ellen kéne összefognunk a románnal, szlovákkal, szerbbel, stb, mert ha nem, akkor nemsokára csak rabszolgák leszünk.
Először őket csináljuk ki közösen, egymás ellen vetélkedni később is ráérünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!