Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan oldanád meg a kisebbség...

Hogyan oldanád meg a kisebbségi kérdést Magyarországon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 23:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Vona Gábor iskolázza be a kis cigánygyerekeket ! Neveljen beléjük egy kis emberséget !
2011. máj. 5. 23:42
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
egy jeggyel Delhibe
2011. máj. 5. 23:44
 3/22 anonim ***** válasza:
32%
A megoldás valóban a romák integrálódása lenne, ami csak akkor lenne lehetséges, ha már kis koruktól tanítanák őket. Persze nem a cigány gyűlölő fasiszta Vona és bandája, hanem képzett tanárok(tudom, ő is az volt, csak hamar leszerepelt). Mindenkinek jobb lenne.
2011. máj. 5. 23:55
 4/22 anonim ***** válasza:
56%

Utolsó:

Vona már 5000-szer elmondta, hogy semmi baja azokkal a cigányokkal, akik tisztességesen viselkedtek, de ti semmi mást nem tudtok, csak továbbra is gyűlölködni ellene.

2011. máj. 6. 00:02
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ami évtizedek alatt elromlott az nem fog 1-2 év alatt megjavulni. Sajnos a helyzet nem egyszerű, hiszen egy olyan csoporttal állunk szemben akik nagy részének esze ágába sincs változtatni a helyzeten. Én kötelezném őket a munkára (segélyért cserébe utcaseprés, közintézmények rendben tartása stb. stb.)
2011. máj. 6. 00:02
 6/22 anonim ***** válasza:
73%

1. Vennék pár lakatlan szigetet és oda költöztetném őket. Akkor lehetne saját országuk és boldogan élhetnének.

2. A bűnözőket kötelezően sterilizáltatnám fajtól függetlenül. Azok csak ne szaporodjanak.

2011. máj. 6. 00:09
 7/22 anonim ***** válasza:
91%

"egy jeggyel Delhibe"

baaazzzz ezen szakadtam XD XD XD

2011. máj. 6. 00:27
 8/22 anonim ***** válasza:
39%
"Vona már 5000-szer elmondta, hogy semmi baja azokkal a cigányokkal, akik tisztességesen viselkedtek" 48 évesen én nem hiszek a mesékben. Főleg hogy az ilyen Zagyva féle alakok szépen megmutatják hogyan is kell kulturáltan viselkedni. Ha odakerülnének hogy kormányozhassanak(bár mint már írtam nem hiszek a mesékben), akkor derülne csak ki hogy mit mondana 5001 - ediknek.
2011. máj. 6. 00:28
 9/22 anonim ***** válasza:
49%
Megvárjuk amíg többség lesz, és voilá, kisebbségi kérdés megoldva ;)
2011. máj. 6. 02:03
 10/22 anonim ***** válasza:
57%

"2. A bűnözőket kötelezően sterilizáltatnám fajtól függetlenül. Azok csak ne szaporodjanak."

Félreértés elkerülése végett: Nem gúnyolódásból kérdem, hanem mert tényleg nem tudom.

A bűnözésre való hajlam az genetikailag örökölhető / örökíthető?

2011. máj. 6. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!