Meg vagytok elégedve a jelenlegi kormánnyal?
Szerintem katasztrófa, amit csinálnak. Én nem azt mondom, hogy a régi jó volt, de hogy ezek se jobbak, az tuti.
Olyan idióták ülnek ott, hogy az valami rémes.
Igen!
De gondolom ti nem, cirkusz és kenyér kell a népnek, nem holmi reformok meg államadósság csökkentés.
Nem!
Az okát korábbi kommentjeimben leírtam.
Nem: nem képes kellően tiszteletet parancsoló, objektív, pártatlan, ütős rendőrséget szervezni, amitől cigány és nem cigány összeszarja magát, ha bűncselekmény fordul meg a fejében.
Nem látom, hogy a lecsúszott rétegeknek hogyan teremtik meg a feltételeket a tanulásra, munkára, igaz ez nem megy egy év alatt: ezen a téren még türelmes vagyok, a rendőrösben nem
Nem látom, hogy képesek-e gazdasági növekedést indítani.
Csak annak hiszek, amit érzek a saját életemben, a közeli barátaimmal beszélgetve, és amit a szememmel látok az országot járva. az alapján döntök. Eddig nem túl rózsás a kép, de tudom, elmúlt 20 és 8 év...
Én teljes mértékben elégedett vagyok a jelenlegi kormánnyal.
Jól működik !
Most egy kicsit ugyan jobbra húz a szekér, de hátramenetben kiválló az úttartás. ;-)
Sir Butcher: Mondjuk ez is igaz. De hát nem lehet mindenkinek megfelelni.
Ha meg a Jobbik kormányozna, az ő rendőrségére vizionálnának diktatúrát.
Viszont a politika szubjektív, a bűnözési statisztika nem az. Utóbbi szerintem fontosabb, mint az előbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!