Meg vagytok elégedve a jelenlegi kormánnyal?
Szerintem katasztrófa, amit csinálnak. Én nem azt mondom, hogy a régi jó volt, de hogy ezek se jobbak, az tuti.
Olyan idióták ülnek ott, hogy az valami rémes.
Nem vagyok velük megelégedve.
Nem azért mert idióták hanem azért mert nem lehet látni,hogy valami érdemlegeset csinálnának a gazdasággal.
Én még kormánnyal elégedett nem voltam, mióta az eszemet tudom.
Abban viszont biztos vagyok, hogy abból a mélységből nem lehet az országot hamar kemelni, amibe az MSZP kormány lökte. Ideális kormányzás esetén sem lenne ez gyors folyamat.
Pedig hol van ez a kormányzat az ideálistól....
Hát ez egy katasztrófa.
Az egyetlen, aki jó lenne az a JOBBIK jelenleg.
Nem. Az előzőekkel sem voltam elégedett,de a mostani a legkatasztrófálisabb! Még több a megszorítás,semmit nem tesz az előrehaladás érdekében,csak azt szajkózza állandóan,hogy az előző kormánytól mennyi adósságot örökölt. Ami így azért nem igaz!A jelenlegi gazdasági helyzetért az elmúlt 20 év MINDEN kormánya és a gazdasági válság a felelős.
Tavaly júniusban Varga Mihály azt nyilatkozta,hogy 67 csontvázat találtak eddig a Bajnai kormány elszámolásában. De konkrétumokról majd a vizsgálat befejezése után,októberben nyilatkoznak. Azóta sem nyilatkoztak semmit,és azt sem tudni,hogy ez a Bizottság létezik-e még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!