Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elegedett vagy eddig Orban...

Elegedett vagy eddig Orban bacsi intezkedeseivel?

Figyelt kérdés
Ha igen, miert, ha nem miert?
2011. máj. 5. 17:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

ma 17:35

1000%-ig egyet értek veled!Nem hogy nem vagyok elégedett,de kifejezetten elégedetlen vagyok "Orbán bácsi"intézkedéseivel, méghozzá nagyon!

Na és még csak 1 éve kormányoznak Orbánék.Bele sem merek gondolni,hová fog ez vezetni,ha így folytatódik minden!Tovább fogunk süllyedni a sz*rban,és soha többé nem fogunk tudni kimászni:(

2011. máj. 5. 17:47
 12/22 anonim ***** válasza:
69%

Nem.

A valósághoz hozzátartozik,hogy az utóbbi 20 évvel elégedetlen vagyok és ezt nem feltétlen a saját bőrömön érzem hanem a környezetemben élőkön.

Tudod vannak jó ötleteik,az MSZP-nek is voltak.

A probléma ott kezdődik,hogy fel vetnek valami újat ami értelmes lenne,javulást lehet tőle várni,de aztán úgy végződik mindig,hogy belerúgnak még egyet az emberekbe.

Lásd rokkant nyugdíj téma.

Én is elvettem volna,de előtte nem ártana munkahelyet biztosítani.

Amit igazából nevetségesnek tartok az az,hogy akármit elb*sznak mindig az MSZP-re mutogatnak vissza.

2011. máj. 5. 17:51
 13/22 anonim ***** válasza:
27%
"Persze".. "hogyisne" a retkes cigányokat kell itt támogatni nem a rendesen dolgozó Magyarokat......amíg Orsós Viktor lesz a kormányon addig a Magyar ember addig fog dolgozni míg a cigányok lassan több segélyt kapnak egy hónap mint amennyiért egy átlag Magyar megdolgozik... elég szomorú-...
2011. máj. 5. 18:08
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

Egyálalán nem vagyok elégedett.

- gyenge a forinta kormányra kerülés óta

- nőtt amunkanélküliség

- nőtt a feszülség az országban

- békétlenség, kilátástalanság van

- az uj munka törvénykönyve tervezet elkeseritő

- a gyógyszer kassza tak.cimén a beteg ellenőrzés felháboritó

- az általános közbiztonság nem kiielégitő

- magnnyugdij elvonás kérdés nem tetszik

- az ország külföldi megitélése igen negativ

- az orvosaink és ápolók elmennek

- egyáltalán a bizonytalanság elkeseritő

- a szegény emberek, éhező gyerekek nagyon sokan vannak és nem látszik a megoldás

- a kormány arroganciája nem szimpatikus..

2011. máj. 5. 18:52
 15/22 anonim ***** válasza:
34%

"...Orsós Viktor..."

Megkérhetnélek-e arra, ha már ilyen hülyeségeket beveszel és még fröcsögsz is ezerrel, inkább keress valami más hobbit, minthogy itt írkáljad a baromságaidat? Vagy legalább egy bizonyítékot mutatnál róla, hogy a miniszterelnökünket Orsósnak hívták eredetileg?

Szerintem az MSZP-hez képest fényévekkel jobbak, csak néhányan bevesznek mindenféle baromságot amit hallanak. Emiatt kezdem is megérteni a médiatörvényt, bár nem értek vele teljesen egyet. A magánnyugdíjpénztárakat meg bevezetni volt hülyeség, fenntarthatalan rendszer volt. Az egykulcsos adó is jól jött.

Viszont ami nagyon nem tetszik: Isten az alkotmányban (legalább ezt is megkérdezhették volna abban a levélben), KDNP, szabad vasárnap, Hoffmann Rozi...

2011. máj. 5. 18:59
 16/22 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 17:35

Teljesen egyetértek veled! A számból vetted ki a szót, politikai nézetektől függetlenül.

18:59!

"Az egykulcsos adó is jól jött"

Kinek??? Neked talán...

2011. máj. 5. 20:29
 17/22 A kérdező kommentje:
Csak a teljesseg kedveert, az Orsos valos neve volt, hogy honnan veszem? Testverem tanitotta a gyereket magan iskolaban, a gyerek mondta.
2011. máj. 5. 20:36
 18/22 anonim ***** válasza:

17:35

"Soha nem volt olyan gyenge a forint, mint most. "

Talán utánanézhetnél előbb. Jelenleg 1 Euro 265 Ft középárfolyamon. Egy évvel ezelőtt 276 Ft volt. Akkor most, hogy is van ez?

"NEM azért szavaztak Orkánra, hogy most ő hozzon megszorító intézkedéseket,..."

Jobban tetszene nektek, ha a közszféra béreit és a nyugdíjakat csökkentették volna mondjuk 25 százalékkal, mint Romániában? Az IMF-es Bajnaiékból kinéztem volna. Mert azért olyan túl sok választása nincs a mostani kormánynak a szocik által hátrahagyott csődtömeg miatt.

2011. máj. 5. 21:31
 19/22 anonim ***** válasza:

"Megkérhetnélek-e arra, ha már ilyen hülyeségeket beveszel és még fröcsögsz is ezerrel, inkább keress valami más hobbit, minthogy itt írkáljad a baromságaidat? Vagy legalább egy bizonyítékot mutatnál róla, hogy a miniszterelnökünket Orsósnak hívták eredetileg? "

Mi az fáj az igazság? Vagy talán cigány vagy és nehéz elismerni, hogy a magyarok tartják el a fajta többségét???

2011. máj. 6. 07:59
 20/22 anonim ***** válasza:

érdekes a cigány büszke a fajtájára mikor kell a "segíly" mert "én cigány vagyok" de mikor más mondja, hogy cigány már kikéri magának..

Mi volt Tiszacsegén mikor nem tudták kiosztani a segélyt?:D:D Kiment a fókusz vagy a hiradó... azt jajj szegény csalááóódok meg ott álltak kétségbeesetten, mi lesz most.. hozzátenném magyart nem igen láthattál..

Meg mikor kivonult a Gárda hadházra?? a cigányasszony nyilatkozott azt hiszem a fókusznak, hogy "a kisjányom nem mer elmenni a suliba a gárdisták miatt, mert fél, hogy bántják"... hagyjuk már ha a gyerek nem bánt mást meg nem lop és stb.. akkor nincs mitől tartania..amúgy meg a Magyar gyerek naponta nem mert elmenni a suliba egyedül a cigányok miatt... ezzel kéne foglalkozni nem azzal, hogy a gárdisták csak a magyarokat védik a bevándorlóktól.

Hozzátenném addig semmi bajom nem volt a cigányokkal míg olyan helyre nem költöztünk ahol közel vannak(PAC).. hihetetlen most is kisütött a nap és déltöl estig ott rajzanak a buszmegállóban, az emberek nem tudják nyugiban várni a buszt meg azon utazni mert felpofátlankodnak a büdös hajléktalan szagukkal és ordibálnak az egész buszon, persze a sofőr nem szállíthatja le őket mert fosik.. egy időben volt minden buszon security-s de 1x az egyiket megverték azóta nem is láttam többet.

1x felszállt este egy csapat 12 év körüli kölyök és egyiknek sem volt bérlete a soför szólt, hogy ha nem szállnak le akkor rájuk hívja a rendőröket azok csak ott maradtak bömböltették a zenéjüket meg hangoskodtak mire a sofőr kb 10 perc után bezárta az ajtókat és rájuk hívta a rendőrt a kis cigánykölykök úgy beszartak, hogy már könyörögtek had szálljanak le de annyi eszük nem volt, hogy a buszmegállóból elmenjenek hanem megvárták a következő buszt mire kiért a rendőrség..... :D:D:D

Volt már velem is olyan, hogy kipakoltatták a zsebeimet.. felpofoztak mert nem hagytam magam, próbáltak fogdosni..ÉS MONDJA MEG VALAKI, HOGY LEGYEK EZEKRŐL JÓ VÉLEMÉNNYEL??

2011. máj. 6. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!