Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez biztos megoldás lenne?

Ez biztos megoldás lenne?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdésmondatot tényként iz állithatnánk!Ha:

kiegyeznénk az USA-val.pontosabban az USA-t irányitó gazdagok társaságával!Kiegyeznénk Izraellel!

Ez maga után vonná az automatikus britt szövetséget!

Ilyen nagy hatalmak szövetségeseként ideiglenesen beszüntetnénk a választás intézményét.A médián kersztül meggyőznénk az embereket,hogy ez miért jó!Legalább 10-15 évig egy hazafias hatalom állna szakadatlanul az ország élén.Mindezt a nagy szövetségesek engedélyével!

Semmisé nyilvánitanánk 1990-től privatizált összes állami vagyont.Minden vissza kerülne!Felelőségre vonnánk 1945-től a politikai rendszert.1989-től ugyanezt végig csinálni!

Mikor mindez megvan a nép valóban jólétben élne és egészséges tudata is volna!

Ezután kérnénk trianon felülvizsgálatát.Mindent vissza!

Egyedül szlovákia maradna meg,mivel ő különben megszünne,mint önálló állam!A többi államtól mindent vissza,de a szlovákoktól is a 1938-as határokat minimum vissza!Ez egy bő negyedmillió négyzetkilóméteres Magyarország volna 23 millió lakossal,amiből 13 millió magyar.Ez 56,5%!Bizonyos számitások szerint legalább 3 millió nemmmagyar elhagyná az országot és 10 év utáni népszámlálás szerint 20 millió lkosból 15 millió magyar volna!Ez 75%!

A szomszédos és egyébb államokat:Szlovákia,Románia,Szerbia,Ausztria,Csehország stb.kártérités fizetésére kötelezném,amit 10 év alatt kéne kifizetniük!

A visszacsatolt területeken trianontól kivizsgálnánk minden gaztettet és jóvátennénk.illetve jóvá tetetnék!

Ezt a tervet,persze töb részre lehetne bontani sok kis apró tervvel!

csak olyanok hozzásólását várom,akik hozzá tudnak adni ehhez!Az olyanok véleménye nem érdekel,akik ellenzik a maga teljeségében,tehát kiméljenek!

2011. máj. 4. 13:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ilyeneket én is szoktam álmodni, de reggel mindig felkelek. :-( Amúgy elég sok zagyvaságot hordtál össze itt nekünk már ne haragudj. Hogy akarsz egyszerre kapitalista USA és BRIT barát lenni, ha közben az összes privatizált gyárat, céget és vállalatot államosítani akarsz= Kommunizmus. Nem gondolod, hogy akkor már inkább az életrevalóbb oroszokkal kéne barátkozni? Mi visszük a mezőgazdasági terményeket, ők adják az ipari termékeket. És akkor nem kéne azon filózni, hogy a nyugat szétveri a jó és híres(volt) mezőgazdaságunkat.
2011. máj. 4. 14:27
 12/19 A kérdező kommentje:

20/F/Liberalista

LACi!

Először is nincs olyan,hogy lehetetlen!Csak olan van,hogy nem hiszek benne vagy nem érdekel!

Izrael szövetsége arra kell,hogy itt ne "zsidózó" és "cigányozó" nemzeti oldal legyen.Ha Izrael szövetségesünk az antiszemita kártya kilőve!

2011. máj. 4. 14:29
 13/19 A kérdező kommentje:

TraktorosLófasz!

Az Usa-val automatikusan jön a brit szövetség,mint egy hozzátartozó dolog!

Én bár nem emlitettem,de az orosz barátságot sem zártam ki!

Én nem zagyvaságokat irtam csak röviden körvonalaztam a dolgot és mondtam,hogy még részletekre bontandó!

2011. máj. 4. 14:32
 14/19 A kérdező kommentje:

TraktorosLófasz!

Te legalább álmodni mersz róla!Ez is valami...

2011. máj. 4. 14:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Ja és nem kell izmusokban gondolkodni,hacsak nem magyarfejlődésizmus a neve!
2011. máj. 4. 14:36
 16/19 anonim ***** válasza:
85%
Belőled kész diplomatát faragtak ott építőipari szakiskolában. :)
2011. máj. 4. 14:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne fantáziálj ennyit felesleges dolgokaon.
2011. máj. 10. 15:00
 18/19 A kérdező kommentje:

"Szerintem meg ne fantáziálj ennyit felesleges dolgokaon."

Szerintem meg te kimélj meg a hozzászólásodtól!

2011. máj. 10. 15:32
 19/19 anonim ***** válasza:

"Semmisé nyilvánitanánk 1990-től privatizált összes állami vagyont.Minden vissza kerülne!Felelőségre vonnánk 1945-től a politikai rendszert.1989-től ugyanezt végig csinálni!

Mikor mindez megvan a nép valóban jólétben élne és egészséges tudata is volna!"

Fantasztikus! Csak az idézett mondataidat egy kicsit részletesebben kifejthetnéd, hogy hogyan képzeled el, milyen idő intervallumokban és név szerint kivel?

Az amcsiknak és a zsidóknak mit ígérnél és mit várnál tőlük? A magyar néppel meg mit kezdenél (és azokkal akik nem értenek veled egyet)?

2011. máj. 10. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!