Ha megengednék a reviziót?
Játszunk el a gondolatal,hogy mellattünk állnak a világ nagyhatalmai és lehetőség nyilik trianon reviziójára.
csak rajtunk állna,hogy visszaállithatjuk-e a határokat és az is,hogy hogyan!Mi dönthetnénk,hogy "mindent visza",vagy etnikai határokat akarunk!
Akkor benne lennétek mindnyájan?
A kérdés nagyon elméleti (természetesen) mert ekkora hátszele Magyarországnak sohasem lesz. Azonban eljátszva a gondolattal azt kell mondanom, hogy az etnikai határokig talán nyerne az ország de a fölött nagy problémát vennénk a nyakunkba.
El lehet játszani azzal a gondolattal, hogy mi lenne ha mind a 63 vármegyét visszacsatolnák az országhoz. MIndenképpen válaszolni kellene a következö kérdésekre:
- Mekkora hajandóság lenne a lakosságnak az új helyzethez?
- Akarna-e egyáltalán a határon kivüli magyarság újra Mo. részévé válni?
- Mekkora etnikai kofliktust szülne?
- Mekkora háborus konfliktust szülne?
- Megkapnánk-e a havi pl nyugdíj járandóságot az ott lakók abból az országból ahonnal vissza lettek csatolva vagy azt a sajat költségvetésünkböl kellene fizetni?
Es a többi...
PS. Melletem ül egy szerb kollégám (akit amugy nagyon utálok) és megkérdeztem töle, hogy mit szólna hozzá, ha a nagyhatalmak a vajdaságot visszacsatolnák Magyarországhoz. Olyan vörös lett a feje,mintha azt mondtam volna, hogy Kosovo albán és nem szerb. Hmmm. Pedig ö még egy diplomás értelmes ember. Mi lenne akkor a setétséggel?
"Akarna-e egyáltalán a határon kivüli magyarság újra Mo. részévé válni?
- Mekkora etnikai kofliktust szülne?
- Mekkora háborus konfliktust szülne? "
Perszehogy,akar a külhoni magyarság visszacsatolódni!!!!!
A konfliktus megoldódna ha nagyhatalmak állnak mögöttünk!
És kényszerintenék a környező országokat kárérités kifizetéséért a 90 év atrocitásai és gazdasági vesztessági miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!