Mi a véleményed Magyarországról?
Én utálok itt élni, és remélem ,hogy hamarosan elköltözök innen, német nyelvterületre.Miért vagyok ezen az állásponton?Azért mert a suliba amibe járok arra sincs pénz hogy szappan legyen a wc-be,ha vonattal utazom, úgy néznek ki a vonatállomások, mint egy nagy kalap sz*r,ha földutak lennének komolyan mondom ,hogy jobb állapotban lennének, mint az aszfalt,ha az egészségügy nem lenne olyan sz*r, hogy a nagymamám azért halt meg mert nem kezelték időben mert a vizsgálatokat mindig elcseszték és mindig 2 hónappal és így 2 év alatt derült ki hogy a nagymamám testében teljesen elszaporodott a rák és rá egy félévre meghalt, szegény.A családomon és 1-2 barátomon kívül sajnálnák ha itt hagynám ezt az országot
16f
Magyarország mindig erről szólt. Sokan mondják, hogy régen jobb volt, de tagadhatatlan, hogy mindig is elmaradottak voltunk. Én általában nem hiszek az előre eltervezett dolgokban, de komolyan kezdem azt hinni, hogy a magyarság létezésének egyetlen célja a szenvedés és a nyugati életszínvonal utáni vágyakozás. Az életben optimista vagyok, de az ország sorsát illetően nem. Semmi nem fog változni, maximum ideiglenesen lehet jobb. Én is azt mondom, hogy lassan ideje elhagyni az süllyedő hajót.
Nem viccelek, nem vagyok babonás, de tényleg azt hiszem, hogy ez a nemzet el van átkozva.
Jó lenne ez csak Orbánt meg a többit kéne pofán vágni hogy 1hétig egyirányba menjenek
mondjuk a kaja az jó, viszont ha fű kell meg egyéb kábítószer akkor kénytelen vagyok pestre menni érte
Németország bizony jóhely
"Egy rendkívül szép ország kiváló földrajzi és éghajlati adottságokkal..."
Ez volt a mai napom fénypontja! Méghogy kiváló földrajzi adottságokkal! Magyarország területe ütközőzóna. Ezért az utóbbi 500 évben mindig rajtunk verték el a port, Habsburgok, törökök, szovjetek, stb... Nyersanyagból meg jó kevés, erre nem lehet alapozni. Már rég meg kellett volna szüntetni az országot. A legjobb lett volna, ha beolvasztanak a Monarchiába, ma már mindenki németül beszélne és egy tartomány lennének Németországban Ausztriával egyetemben. Olyan jól is élnénk.
", dós legelőkkel, bővizű folyókkal. Azt hiszem a világ sok más pontján rengeteg ember az életét adná azért ha utódai később ilyen helyen élhetnének. :)"
A dús legelőiddel kitörölheted a 21. században. Már nem a középkorban vagyunk, nem vetted észre? A folyóink meg csak más országokból erednek és átfolynak rajtunk. Meg is látszik rajta, az összes cég beleereszti az ipari hulladékát.
Kérdező! Az még hagyján, hogy rosszak az állomások, de ami a sínek mellett van az kriminális. Mindig amikor megyek haza vonattal a nyugatiból teli van szemetelve az egész. Fót felé a legdúrvább. Magyarország egy koszország.
"Azt hiszem a világ sok más pontján rengeteg ember az életét adná azért ha utódai később ilyen helyen élhetnének. :)"
Ez elképzelhető, de azért vannak jobb helyek.
Jaj,emberek...
Mindig van jobb es mindig van rosszabb.En most Amerikaban elek egy darabig,es itt sincs kolbaszbol a kerites,itt is sokan jobbra vagynak.Miert? Mert mindenki a nala szerencsesebbekhez viszonyitja magat.Hiaba van takaros haza es jo Fordja,ha a szomszednak medenceje es BMW-je van,akkor hozza kepest csoronak erzi magat.Az fura modon senkinek sem jut eszebe,hogy a nalanal szegenyebbekre tekintsen.
Azt gondolod,Magyarorszag szar hely?Igen,a nyugati orszagokhoz kepest sok szempontbol szarabb.Viszont tudod,mit?Eleg csak par szaz km-t menni keletre,nezz korul Ukrajna falvaiban milyen az eletszinvonal,es jusson eszedbe,hogy sok orszaghoz kepest meg az is civilizacio!
Ebredjetek mar fel! Magyarorszag a vilag felso 20%-ba tartozik,a fejlett orszagok koze.Magyaran,ha van etel az asztalon,fedel a fejed folott,nincs aszaly,ehinseg es haboru,nincs diktatura,vannak torvenyek-akkor also hangon 4 milliard embernel jobban elsz.
Es igaza volt az egyik elottem szolonak: hatalmas ertek,hogy Magyarorszagon jo minosegu a termofold es sok a viz (folyo- es termalviz is).Nem veletlenul emlegetik sokan "kek aranykent" a vizet,es sokan prognosztizaljak,hogy a jovo haborui mar talan a vizert fognak es termofoldert fognak kitorni,mert sok helyen meg az sincs.
Ja,meg valamit: ahogy emlitettem,Nyugaton sincs kolbaszbol a kerites,es manapsag mar egyaltalan nem ugy tortennek a dolgok,hogy kimesz es egybol rajsag,tutisag.Akkor van eselyed Nyugaton megtelepedni es jol elni,ha
1.Tokeletesen beszeled a nyelvet
2.Olyan szakmat uzol,ami az adott orszagban hianycikk
Ha mindket feltetel teljesul,akkor van eselyed kint jol elni.Ellenkezo esetben legfeljebb az aljamunkakra alkalmaznak,es kb. annyira is fognak tartani Teged.Szoval sok szerencset az emigralashoz,kedves Kerdezo.Csak annyit ne felejts el,hogy az ember mindenhova onmagat viszi,es k.va nagy tevhit,hogy ha itt nem tudsz boldog lenni,huzzal nyugatra,mert az egy foldi Paradicsom.De probald ki,es megtudod.
""Azt hiszem a világ sok más pontján rengeteg ember az életét adná azért ha utódai később ilyen helyen élhetnének. :)"
Ez elképzelhető, de azért vannak jobb helyek."
Nehezen tudok ilyet elképzelni, de nem vonom kétségbe szavaid. :)
"A dús legelőiddel kitörölheted a 21. században. Már nem a középkorban vagyunk, nem vetted észre? "
Bármely korban élsz, a megélhetéshez két dologra lesz szükséged, bővizű folyókra és dús legelőkre, másra semmire, e kettő nélkül viszont meghaltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!