Gyurcsány ferenc bünős?
Figyelt kérdés
Felelnie kell-e?Esetleg börtönbüntetéssel vagy hazaárulásért akár kivégzéssel!2011. máj. 1. 07:36
61/64 anonim válasza:
Sajnos nem olvastam el az összes választ, eddig jutottam: "Akinek ez idegen, vagy szédül a dologtól, és nem forog a szeme vérben a dühtől, ha erről a szemétről kell írni, az menjen az mszp, vagy a lmp honlapjára!"
Ki jelentette fel, amiért most eljárás folyik ellene? Csakhogy az LMP-t is belekeverjük... Vmi párt frakcióvezetője, de nem jut eszembe a neve.
62/64 anonim válasza:
Bűnös. Korábban érveltek itt egyesek azzal, hogy semmi sem lesz jobb attól, ha lesittelik. Szerintem sem: én is felakasztanám, akkor talán egy ideig nyugalom lenne és nem lenne esélye még jobban tönkretenni minket.
63/64 anonim válasza:
Kötelet neki. Megérdemli. Nem lesz már jobb ettől(ő már egy lényegtelen ember), max az ember igazságérzetét cirógatja.
De 1. a bosszú szép dolog is lehet, 2. olyan szép lenne látványnak.
64/64 anonim válasza:
emberek! Fecót felkötnétek ennyi idő után ... na és akkor mit is mondjunk Viktorra már fél év után? ez ám a teljesítmény, őt már most fel lehetne kötni emberiség elleni bcs-kért (pl), de másrészt nehogy elhiggye valaki, hogy azon az oldalon nem megy a lenyúlás ezerrel (csak egyelőre még csend van róla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!