Gyurcsány ferenc bünős?
Hűha. Ti nem lehettek több 15-nél. Ferenc, nem pedig ferenc, tudod ilyen a MAGYAR helyesírás. Bűnös-e? Lehet igen, lehet nem, de nem kéne itt mindenkinek jogászosdit játszani, hogy milyen bűntett, milyen büntetési nem stb.. ugyanis nyílvánvalóan sem a politikához,sem a joghoz nem ért az aki hazaárulással, népírtással, vagy külföldi magyarok elárulásával(?) vádolja.
Gyurcsány csak egy a hazug,csaló képviselők és politikusok között és ti olyan szinten rákattantatok, hogy az már felér a paranoiával, az ostobasággal.
Szánalmasok vagytok.Ja és tudatlanok.
0:59-es
Te mivel olyan bölcs ás felvilágosodott vagy-magyarázd el nekünk!
Igen, valaki mondjon már egy érvet, hogy miért nem kellene ezt a dögöt a főtéren megkövezni?Már rég megkellett volna!!!Eddig nem volt a hatalom mellettünk, mert ha kivonultunk, akkor ütöttek, de most a hatalom is mellettünk áll.
Most félnek a bűnösök, Gyurcsány meg a többi senkiházi!Tudja mi vár rá!Példátstatuálni!!!
Akinek ez idegen, vagy szédül a dologtól, és nem forog a szeme vérben a dühtől, ha erről a szemétről kell írni, az menjen az mszp, vagy a lmp honlapjára!
A jogszabályokat meg fellehet dugni!Ha nem tünt volna fel, a Fidesz-Kdnp simán változtat bármin, ha a bűnösök, emberek sorsának megkeserítői ellen kell fellépni!..és ez így helyes!
Ne az észt ossza már itt senki!Hanem az érzéseit!Azt írja le, és lássa, hogy nincs egyedül!
"Akinek ez idegen, vagy szédül a dologtól, és nem forog a szeme vérben a dühtől, ha erről a szemétről kell írni, az menjen az mszp, vagy a lmp honlapjára!"
Képzeld nekem nem forog vérben a szemem. Mszp meg LMp meg bocs, de nem érdekel. Viszont akinek ilyen a reakciója egy név hallatán annak pszihiátriai kezelésre van szüksége.
Lehet neked is más reakciód lenne a Gyurcsány Ferencz név hallatán, ha kicsit többet tapasztaltál volna a bőrödön belőle.
Én kaptam eleget,meg rajtam kívül sokan, és ehhez mérten jön ki a harag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!