Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány ferenc bünős?

Gyurcsány ferenc bünős?

Figyelt kérdés
Felelnie kell-e?Esetleg börtönbüntetéssel vagy hazaárulásért akár kivégzéssel!
2011. máj. 1. 07:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
33%

Hűha. Ti nem lehettek több 15-nél. Ferenc, nem pedig ferenc, tudod ilyen a MAGYAR helyesírás. Bűnös-e? Lehet igen, lehet nem, de nem kéne itt mindenkinek jogászosdit játszani, hogy milyen bűntett, milyen büntetési nem stb.. ugyanis nyílvánvalóan sem a politikához,sem a joghoz nem ért az aki hazaárulással, népírtással, vagy külföldi magyarok elárulásával(?) vádolja.

Gyurcsány csak egy a hazug,csaló képviselők és politikusok között és ti olyan szinten rákattantatok, hogy az már felér a paranoiával, az ostobasággal.

Szánalmasok vagytok.Ja és tudatlanok.

2011. máj. 1. 08:59
 12/64 A kérdező kommentje:
Ja és azt sem szbad elfelejteni,hogy a 80%-os államadóságot az mszp-szdsz töl örököltük és az uj kormány csak 1 éve van még.De félreértés ne essék nem védem én az egyik oldalt sem!
2011. máj. 1. 09:01
 13/64 A kérdező kommentje:

0:59-es

Te mivel olyan bölcs ás felvilágosodott vagy-magyarázd el nekünk!

2011. máj. 1. 09:03
 14/64 A kérdező kommentje:
mármint 08:59-esnek irtam...
2011. máj. 1. 09:03
 15/64 anonim ***** válasza:
17%
Mit magyarázzak el? A jogszabályok nyílvánosak, innentől kezdve a te szegénységi bizonyítványod, hogy hülyeségeket beszélsz.
2011. máj. 1. 09:05
 16/64 anonim ***** válasza:
46%

Igen, valaki mondjon már egy érvet, hogy miért nem kellene ezt a dögöt a főtéren megkövezni?Már rég megkellett volna!!!Eddig nem volt a hatalom mellettünk, mert ha kivonultunk, akkor ütöttek, de most a hatalom is mellettünk áll.

Most félnek a bűnösök, Gyurcsány meg a többi senkiházi!Tudja mi vár rá!Példátstatuálni!!!

Akinek ez idegen, vagy szédül a dologtól, és nem forog a szeme vérben a dühtől, ha erről a szemétről kell írni, az menjen az mszp, vagy a lmp honlapjára!

2011. máj. 1. 09:09
 17/64 A kérdező kommentje:
Te mivel okos vagy pontról pontra magyarázd el az ellenkezöjét,mert igy a te részedröl szegénységi a bizonyitvány,hacsak annyit mondasz minsenkinél okosabnak gondolva magad,hogy:"ti tudatlanok vagytok,de én vagyok az ész!
2011. máj. 1. 09:11
 18/64 anonim ***** válasza:
90%

A jogszabályokat meg fellehet dugni!Ha nem tünt volna fel, a Fidesz-Kdnp simán változtat bármin, ha a bűnösök, emberek sorsának megkeserítői ellen kell fellépni!..és ez így helyes!

Ne az észt ossza már itt senki!Hanem az érzéseit!Azt írja le, és lássa, hogy nincs egyedül!

2011. máj. 1. 09:12
 19/64 anonim ***** válasza:
55%

"Akinek ez idegen, vagy szédül a dologtól, és nem forog a szeme vérben a dühtől, ha erről a szemétről kell írni, az menjen az mszp, vagy a lmp honlapjára!"

Képzeld nekem nem forog vérben a szemem. Mszp meg LMp meg bocs, de nem érdekel. Viszont akinek ilyen a reakciója egy név hallatán annak pszihiátriai kezelésre van szüksége.

2011. máj. 1. 09:13
 20/64 anonim ***** válasza:
71%

Lehet neked is más reakciód lenne a Gyurcsány Ferencz név hallatán, ha kicsit többet tapasztaltál volna a bőrödön belőle.

Én kaptam eleget,meg rajtam kívül sokan, és ehhez mérten jön ki a harag is.

2011. máj. 1. 09:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!