"Orbán a középosztály ellen fordult". Olvassátok el. Szerintetek lesz ebből tüntetés, tiltakozás, és lázadás?
Orbán az egész ország ellen fordult. Köszönjük a sok csukott szemű Fityeszesnek akik megszavazták őt.
12 órás munkanapok, szombati munkanap (!!!!!), horribilis összegű közüzemi díjak, megfizethetetlen élelmiszer- és benzinárak, zéró munkahelyek, zéró közbiztonság.
Hálás köszönet a Fityesznek. Szívem szerint plazmaágyúval küldeném mindet a pokolra...még ott is ők lennének a legkomiszabbak.
Az MSZP-s pusztítás rendbetétele valóban nehéz feladat, de azért ne mindent a bérből és fizetésből élőkön hajtsanak már be, mert rohadt idegesítő.
Az egykulcsos adót lenyeltem, noha rosszul jártam vele, elfogadtam, hogy TALÁN a gazdaság fellendítését segíti elő és hosszútávon mégiscsak jól jön ki belőle az ember.
A magánnyugdíjpénztárak államosítása se volt a kedvenceim listáján, mert a jelenlegi népesedési mutatók mellett öregen nem lesz aki fizesse a nyugdíjakat. Hozzáteszem, hogy a bankokba se bíztam túlzottan.
A benzinárak égbeszökése és az élelmiszerárak emelkedése szintén igen kellemetlenül érintett, megtakarításaim így már a 0-át verdesik.
Ha erre még rátesznek néhány lapáttal... hát nem tudok mit mondani, b*sszák meg!
A kérdésre: szerintem nincs aki érdemben tudna tiltakozni. Az MSZP-s nyuggerek, max. elbotorkálnak valami tüntetésre, ha veszélyben a nyugdíj, de az út fárasztó és kimerítő a térig. Az LMP gyenge és kevés ahhoz, hogy tömegeket megmozgasson. A Jobbik, bár ellenzéki, kormányellenes tüntetést nem hiszem, hogy meg tudna szervezni, mert a Jobbik szimpatizánsok fele-fele arányban ellenzik és támogatják a Fidesz politikáját.
Az öszödi beszéd után mekkora parádé volt mindenhol...azért mert az emberek hallottak pár olyan dolgot, amiket eddig is tudott mindenki. Most meg a fidesz által még nagyobb a sz.r de ráfogják az mszp-re...hogy csak az ő hibáikat hozzák helyre....ha most igazat mondanának, akkor nem folytatnák a munkásemberek tovább nyúzását.
egyik bagázst sem szeretem..mindnek az a célja, hogy a szinte létminimumon élőkön élősködjenek...de az mszp legalább megmondta, hogy elk.rták. (az már más dolog hogy hogyan..)
most meg még gyorsabban romlik tovább a munkások helyzete, de még mindig az mszpre hivatkoznak meg mutogatnak...
ocsmány az egész politika
Most erre mit mondjak?!
Szr az egész, aki tud, az menekül innen máshová, aki nem tud, meg szív, mint a torkosborz.
Várom, hogy leteljen az 'uralkodási' ideje, és bízom abban, hogy még egyszer vagy TÖBBSZÖR ilyen nem fordul elő az országban, amit most művelnek/tesznek ..
Már régóta 'várom', hogy mikor törik ki a néplázadás, mikor veszik észre az emberek (nem csak azok, akik itt írnak mérgükben, haragjukban), hogy ez senkinek sem jó. Mikor indulnak el a parlament felé ...
Hiszen, mikor nem Orbánék voltak a csúcson, hirtelen annyian ráértek hétköznap, mintha munkahelyük sem lett volna, ahol reggel fel kellett volna venni az igát ... annyian tüntettek a parlament előtt. Bár, amennyi pénzt kaptak azok a 'statiszták' érte ... :)))
17:22, á-á-á! Az uralkodás első szabálya: MINDENÉRT TE VAGY A FELELŐS.
Hogy mennyire terhelik meg adókkal az élelmiszer- meg a benzinárakat, az persze nem a kormány hibája. Itt semmi se a kormány hibája, emberek! A csúnyarossz náci fasiszta masiniszta Magyar Gárda az oka mindennek! Meg Freddy Krőger!
*facepalm*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!