Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen törvények vannak vagy...

Milyen törvények vannak vagy lesznek érvényben a dohányzásról?

Figyelt kérdés
Szerintem közterületen be kellene tiltani, büdös és egészségetelen. Az rendben van, hogy más meg akar halni 15 évvel korábban rákban, én nem akarom ugyanazt beszivni, ráadásul szűrő nélkül.
2011. ápr. 27. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is jogos lenne betiltatni, ugyanúgy kocsmákban, illetve bulikban is. Vagy minimum mindenhol elkülönített dohányzót csinálni. Nehogymár ne tudjak eljárni szórakozni, mert nincs kedvem mások füstjét szagolgatni. Így az én adómból fogják gyógyítani, ha valami baja lesz a cigi miatt, meg még én is szagoljam?! A cigi nem egy létszükséglet, ráadásul másoknak is ártó, idegesítő szokás, aki mégis olyan gyenge, hogy nem bír leállni, az legalább vonuljon félre. Az egészséges életmód mindenkit megillet.
2011. ápr. 27. 22:27
 12/14 anonim ***** válasza:

"" Nem beszélve arról, hogy pl: kocsmákba volt hogy már az ember szemét! marta a füst. "

Melyik paragrafus írja le hogy kötelező kocsmába járni? Nem olvastam még erről."

Mindenkinek joga van önfeledten szórakozni, kikapcsolódni a maga, legális módján. Nehogy már azér tne járjunk kocsmába fiatalként, mert van aki cigizik és nem bírjuk elviselni?! Egyébként sem az 1 szál cigiről van szó, hanem arról, amikor csípi az orromat, a szememet a füst, vágni lehetne...

2011. ápr. 27. 22:33
 13/14 anonim ***** válasza:

" Egyébként sem az 1 szál cigiről van szó, hanem arról, amikor csípi az orromat, a szememet a füst, vágni lehetne..."

Az ilyen nyámnyilák maradjanak otthon.

2011. ápr. 27. 23:37
 14/14 A kérdező kommentje:

Utolsó: akkor keress olyan helyet, ahol mindenki cigizik zárt térben, meglátom hogy birnád.

Kocsmába nem kötelező járni, énis ritkán szoktam, de nyilván többet maradnék egy olyan helye mondjuk csocsózni ahol nem lesz ritka büdös az ember ruhája.

2011. ápr. 28. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!