Mi a célja a kormányunknak azzal az öttletével, hogy a munkavállalok körülményeit negatívan változtassák meg?
Gondolok arra, hogy: mûszakpótlékok csökkentése
fizetett szabadságok csökkentése
túlóra, vasárnapi pótlékok csökkentése
végkielégítés csökkentése
indoklás nélküli felmondás stb.
(Ezzel van ellensúlyozva, hogy nincsenek nagyobb megszorítások. Az a célja a kormánynak ezzel, hogy azt az embertelen nagy államadósságot amit eddig sikerült felhalmozni, visszafizessük, és ne a gyerekeink dögöljenek meg bele.)
Ennél nagobb megszorításokat nem is tudok elképzélni ezek az intézkedések az átlagembert havonta forintosítva több 10ezer minusz is lehet.
Szerinted a munkaadók ezt a különbözetett az államnak fogják befizetni? Nem értem még mindig mi haszna ebböl az államnak.
Na srácok, tudjátok, mikor fogok én dolgozni heti 6 napot holmi kis alamizsnáért, ami még a rezsire se elég...
És akkor csodálkoznak, hogy ekkora a bűnözés, a feketemunka, meg az adócsalás. Köszönjük Fityesz, ezt szépen összehoztátok!
"Szerintem ezekkel a lépésekkel csak mégjobban elveszik a fiatalok kedvét a munkavállalásra, ezáltal megnyomják az eddig is nagy kivándorlást az EU-ba. Vissza fog nyalni a fagyi."
Nem nyal vissza, ugyanis a Fidesz eredeti célja épp ez. Biztosítania kell az életteret a bevándorló izraelitáknak az ország kiürítésével.
"Munkahelyteremtés. Egyértelmű. A felszabaduló összegekből új munkaerők felvételét teszik így lehetővé. A kivándorlók után felszabadult helyekre is.."
Ez épp negatív munkahely teremtés. Túlóra hatodik munkanap. Ahol eddig dolgozott tíz ember mától elég lesz hat.
Kedve utolsó,
Akkor légyszi számold ki mennyi benzint, kenyeret, étolajat, cukrot stb.tudtál venni a fizetésedbôl tavaj és mennyit most, na ott az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!