Szerintetek, mi volt tegnap este Gyöngyöspatán? Mindenki össze vissza beszél, ti mit tudtok?
08:43 kérdező..
marhára nem hinném, hogy nekem kéne félidős várandósan kiállnom a nagy cigányság elé és rendet tenni. :)
képzeld, lakik az utcánkba 2 fő cigány, egy idős és a fia. rendesek, nem kötekednek. nincs velük probléma.
De van a településünkön egy utca, ahol lakik az alja népe... és mivel nem innen "származom" sikeresen be is költöztünk annak az utcának az elejére anno 9 éve... hát köszi, volt balhém velük.. és kiálltam!! de maradni nem bírtam..
De csessze meg, mindenki okoskodik, ezt kéne , azt kéne...
Hol vannak az igazi férfiak akik mernek is lépni?
48ban is mertek lépni...
a cigányoknak több eszük van baccus, összefognak!!!!!
A mi férfijaink ezt miért nem teszik meg???
Mi a jó eget tudna tenni a nagy orbán király, ha összefogna a magyar, aki még mindig többen van (!!) és nekik ugrana?? bezárná a fél országot? ugyanmár!!
Kár, hogy tényleg mindenkinek CSAK a szája jár :(
De tűrjük csak, balga nép a magyar :(
ezt mondom én is:)
és akkor már a rendőrök sem a fenti utasítgatásokat lesnék...
anno a katonák is a nép mellé álltak.. :)
A válasz megírásának időpontja: 04-28 19:55
Hol vannak az igazi férfiak? Talán dolgoznak? Persze a nők is melóznak, ők is kiállhatnak nyugodtan, ahogy 56-ban.
A másik, hiába van 5 vagy 10 ezer ember aki tenne valamit, mikor a többség szarik az egészre, vagy már annyira agy mosottak, hogy csak a divat és a szórakozás a fontos számukra. Na meg nem ártana egy terv, egy vezető, és meg lehetne valósítani egy újabb szabadságharcot... de addig csak tűrünk. Egyedül meg nem fogok kiállni a parlament elé egy vasvillával, hogy takarodjatok. :)
Amúgy nehogy azt hidd más országba nem ez megy, ott is kevesen tüntetnek, fel is oszlatják őket a sünök.
Tudom Magyarországon mindenki várja a csodát, de akik ténylegesen tennének valamit, nem csak írják, kevesen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!