Szerintetek, mi volt tegnap este Gyöngyöspatán? Mindenki össze vissza beszél, ti mit tudtok?
Mért nem lehet megvárni a hivatalos jelentést?
Amúgy teljesen mindegy ki kezdte, mind2 tábor egy kritikán aluli csürhe banda.
A rendőrség képtelen rendet csinálni , kell a különítmény,
csendőrség,tartalékos katonaság , deszantosok!
Pintérnek le kell mondani!
Már jelentkezett 4-7 település ,hogy a cigányokkal nem bírnak ,- szégyen az országunkra nézve!
"engem az érdekelne (erről akár egy külön fórum is mehetne) , hogy a nagy magyar férfiak hol vannak?" 12:52
Juj! Nem érzed a demagógia bűzét?
"4 embert lincseltek, hol volt a többi? hol az a nagy összeszervezett véderő meg a fene tudja kik /mik?" 12:54
Hol voltak? Egyet tudok, aki mai napig is letartóztatásban van. Amit még Gyurcsányék rendeltek el és Orbán is végigviszi.
A Véderőt meg - emlékezetem szerint - valami egyenruhások 72 órára elvitték valahová "nyaralni". Mert csak ennyit tudnak.
Hol voltak? Milyen kérdés ez? Az igazi kérdés, hogy: te hol voltál? Tudom, a gép előtt nyomogattad a sok értelmetlen grafitit.
Letartóztatom, elviszem, meghurcolom - aztán megkérdezem: hol voltatok?
Hát, a sitten, ahová zártál, barom. - ez lenne a legjobb válasz.
Nektek van egyébként cigány szomszédotok - vagy a Rózsadombon nem laknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!