Miért hiszi valaki magáról, hogy a szellemi elithez tartozik, amikor szándékosan nem olvas bizonyos hírportálokat?
Gondolok itt: Kuruc infó, Barikád, Magyar Kommunista Munkáspárt fóruma....stb.
Sokszor hallok ilyet érvet egyesektől: nem olvasom azt a szennyet. (idéz belőle azért rendszeresen).
Még az érthető, ha valakinek valami nem tetszik, de az nekem érdekes, hogy az ügyeletes megmondóemberek fittyet se hánynak azokra a bizonyítékokkal alátámasztott érvekre, amik több 100000 ember véleményét képviselik.
Az pedig nagyon-nagyon érdekes, hogy egyesek habzó szájjal próbálják betiltani ezen hírportálokat, mintsem logikusan érvelni és megvizsgálni a másik szemszögéből a dolgokat.
Én szinte minden hírportált olvasok, ahol a politika csak kis mértékben jelen van: Index, SG.hu (ott is van jó néhány politikai topic, pedig ellenkezőjét állítják), Kurucinfó, Filmkatalógus, 168 óra/fórum, Gyakorikérdések stb. stb. és egyikkel se vagyok megelégedve teljesen, de azt tudom/látom, hogy a "szélsőséges" hangvételű portálok igenis hiánypótló céllal jöttek létre és jó, hogy vannak.
Ki mondta hogy a Zsindex meg a kuruc ugyanaz? :DDDDDD
Ne keverd már a jézuskát a géppuskával...
"Nincs olyan hírportál ami ma toppon van és sehová nem csúsztatna."
CNN, BBC, GUARDIAN :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!