Miért mondják azt, hogy Szálasi rémuralma?
Én nem csípem Szálasit, de járhattunk volna sokkal rosszabbul. Háború volt és a németek diktáltak.
Azért tudott Szálasi hatalomra kerülni, sőt már előtte jó pozicionálni magát, merta németeknél feküdt.
Egyszerüen a németek, parancsoltak és jól lehet ha nem Szálasi aki nyal, hanem egy szerényebb nyelvméretű ember akkor sokkal többel kötjük be. Lehet hogy nem csak a zsidókat és a cigányokat öltékvolna hanem válogatás nélkül mindenkit. Lehet hogy szétbombázták volna az egész országot, sokkal jobban mint így az oroszok.
Háború az háború, és ott az érdekek mindent felülírnak.
ma 21:23
Azt kihagytad hogy Rákosi gyűlölt mindent ami magyar ellenben Szálasi a nemzetért élt, igazi Kárpát-medencei ember volt többek közt ruszin, tót, és német vér is csörgedezett ereiben. A mi kis Rosenfeld Matyikánkról meg ugye tudjuk hogy zsiráf volt ahogy a legtöbb kommunista gyilkos is.
covenant ha már így személyeskedsz és ilyen olyan taknyosnak gondolsz elárulom hogy dr. vagyok
Éppenhogy én vagyok széles látókörübb mert nem abból indulok ki hogy miből csináltak több filmet.én magyar vagyok és úgy állok hozzá a dolgokhoz hogy igenis jobban jártunk volna ha győzünk. az hogy most voltak mindkét olalon embertelen tettek az semmikép se jó dolog de engem személy szerint jobban bánt amit a szovjetek meg a szövetségesek műveltek.
Ez egy elkerülhetetlen háború volt hisz ha nem a németek támadnak először akkor a szovjetek.mit gondolsz miért volt hidegháború összeborulás helyett???
ma 00:50
Neked apád adja át ezeket az infókat? Jó közeli pajtásotok lehetett. Zsidónak született mind vallásilag, mind fajilag ahogy te is magyarnak születtél de szívedben hazátlan vagy (jobb esetben csak hormonális vagy pszichés zavar).
Szóval akkor marx, lenin, trockij, kun béla, szamuely, rákosi, péter gábor, gerő, apró, marosán, farkas, szinte az egész ÁVO/ÁVH és a kommunista országok vezetése mind ateista volt? Az összes zsiráf?
Amekkora gyűlölet volt bennük irányunkba, ezt képtelen vagyok elhinni. Így csak egy talmudista tud gyűlölni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!