Amit a Fidesz Kormány tesz az nem más mint nép irtás, rosszabb a volt padláslesöpréstől, mert jelenleg a vagyonelkobzás folyik Hazánkban főleg a szegények körében. Jogos ez az eljárás? Lehetne e tenni ellene?
Biztos, hogy a magasabban képzettek könnyebben boldogulnak.
Ám mindig jöhet nem várt esemény, ami mindent borít.
Saját példámat mondanám el.
Böcsülettel szereztem diplomát, szakmérnökit, csak "sajnos" agrár jellegűt. Dolgoztam a gyakorlatban tizenévet, lélekkel, világmegváltó szándékkal. Ugyanúgy tapostam a tehénszart, mint a legrészegesebb fejősöm. Aránylag jól kerestünk, de korosztályom jogász, műszaki , stb. végzettségű tagjai jóval többet nálunk. Nem érdekelt, szerettük a szakmát.
Aztán jött a rendszerváltás, a szövetkezetek szétverése.
Nem adtuk fel. Vasalt ing, terepjáró letesz, pufajka, traktor felvesz. Egy év magángazdálkodásra majdnem ráment az addig elért egzisztenciám. Nem követtünk el szakmai hibát, csak nyílt az agrárolló.
Azóta minden voltam, csak akasztott ember nem. Nem panaszként mondom, mert megéldegélünk, csak a csapdát akartam bemutatni.
Arra légy szíves válaszolj hogyan képzeled el azt hogy oda kell menni lakni ahol munka van, ebbe a bizonytalan munkanélküli országban mint Magyarország bizony nagyon sokszor kellene házakat eladni meg vásárolni. Egyáltalán tisztában van ennek a terheivel az aki ezt feszegeti? a gazdasági Miniszterrel az élén . Ö tenné e ezt ? valószínű hogy már nem is élne ha vele történne ez amit ők tesznek a társadalommal. Nos nekem is mérnöki diplomával politikusként lettem nyugdíjas . Neked szerencséd volt mert volt pénzed a tanulásokra, ez is keveseknek adatik meg. s reálisan kell a dolgokat nézni
annak a szegény ember helyzetébe gondold bele magad, akinek van havi bére nettó 64000,a kiadásai meg 76000Ft s nincs megoldás a helyzetre, a 70 években bizony megtehette a dolgozó hogy felmondott másnap már dolgozni tudott az új munkahelyén, ezt is a Kormány egy tollvonással megszüntette,azért mert jól működött ez meg akkor a Szovjetek dirigáltak Hazánkba. Hol vannak az Uniós bérek? hogy Magyarországon rengeteg a rokkant . Igen de sehol ilyen ki szolgáltatott Ország nincs mint Magyarország. Hiszen az Országunk többsége súlyos pszichiátriai beteg politikusoktól kezdve a dolgozókig amit a Kormányok idéztek elő, sajnos ez egyre rosszabb fog lenni hazánkban.
Kedves kommentezők jelentős hányada. Miért csináltok, vélekedtek úgy, mintha mindezekért -az egyébként valós problémákért, - a Fideszt, vagy egyenesen Orbán Viktort terhelné a felelősség?? Miért gondoljátok azt, hogy egy év alatt, miközben mindenütt a világon sajnos erős recesszió van, itthon varázspálcával egycsapásra minden, az elmúlt 8 év adósságnövekedését, lopáskárait, nemzetellenes gazdaságpolitikai lépéseit meg lehetett volna oldani??
Vagy a kérdés "csak" egy újabb hecckampány?
Vagy csak sima újmagyar köpködés?
Gratulálok a kérdezőnek, mert a visszajelzések jelentős része valószínűleg elnyerte a tetszését.
Ma 9:20
Nem csak a lakáshoz ragaszkodik a magyar, hanem a milliőhöz, a rokonokhoz, a barátokhoz, szerettei sírjához, a megszokott diófájához.
Meg a Mo.-i és a amerikai lakásbérlési lehetőségek sem azonosak.
A magyar már csak ilyen röghöz kötött. Én is.
Valóban nem lehet OV-t felelősségre vonni a múlt bűneiért, bár neki is volt benne 4 tevékeny éve.
Azt azonban engedtessék meg nekem számonkérni rajta, hogy pontosan ezzel a "varázslattal", illetve ennek ígéretével nyert választást,(hagy ne soroljam mikkel, mindenki tudja aki akarja), ehhez képest toporgunk, maszatolunk, ferdítünk, megmagyarázunk, adományt kérünk. Ergo: felelőtlenül ígért, vagy szándékosan hazudott.
Ja, hogy Gyurcsány is? Igen, de ez a jelenlegi hatalmat nem jogosítja fel ugyanarra. Fideszesen szólva, nem erre kaptak felhatalmazást.
doboszoli, ok., rendben, akkor adjunk lehetőséget, és térjünk vissza a témához 4-5 év múlva.
A Fidesz körmány előző négy éve alatt 1,5 %-kal csökkent az orzág adósságállománya, amit a következő mszp ciklus meg hússzorozott!!, úgy, hogy közben folyamatosan orbánviktoroztak és megszorítottak. Hol a pénz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!